blääeh

Vägde mig aldrig imorse, hann inte.. Men jag vet att jag är större, mätte mig nämligen nu.
Tänker inte väga mig ikväll alls då jag lär bli deprimerad.
Känner mig som en oranugtang, utseendemässigt alltså.. Stor ballongmage och sladdrig = orangutang är det rätta ordvalet.

Känner mig stressad över att jag åker snart, kommer vara fet fet fet! jag ÄR fet rättare sagt. Sen att inte ha lika bra kontroll över maten.. Hur ska jag ha det? Vet inte vad jag kommer äta, vad kommer det finnas för alternativ? Känns som att vad jag än äter gör mig större, spelar ingen roll vad jag äter, allt verkar bli till fett.

vad ska jag gööööra? :(
vill grina, vill få bort allt fett nu och all svullenhet. NU. ÅÅH.

jag vill bara vara smal och må BRA.


i want to fly away

Att se vad vågen visade imorse förstörde ungefär hela min förmiddag, det känns faktiskt som en enorm motgång.. Men som alla vet kan ju inte en viktnedgång vara frid och fröjd från början till slut, tyvärr är det ju så..

Har tränat intervallträning på crosstrainern idag i alla fall då jag var tvungen att träna, mitt mål är att få bra kondition till våren så jag kan springa utomhus då när mitt kort på gymmet går ut. Löpning är nog en jättebra träningsform tror jag, kroppen är ju gjord för att springa så det är nog på så sätt jag ska hålla mig i form senare.. Måste fixa kondisen först, hört dock att det ska gå snabbt, så det får vi hålla på.. Ska jobba på den två dagar i veckan åtminstone, vad tror ni om det?

Blir förmodligen att minska på kalorierna nu med igen, kan ju inte ha det så häär mer.. Går bara upp i vikt och känner mig så himla misslyckad.

Sorry att svar på era kommentarer får vänta ytterligare, men jag måste sova nu faktiskt.. Skitbra, en till grej att ha ångest över liksom, att jag inte hinner svara. Men jag gör det imorgon em/kväll. Lovar, okej.

Tänkte bjuda lite på nostalgi nu, 90 talet.. Härlig period var det, och alla låtar som är med där älskade jag då (finns några undantag, dock kommer musiken från nittiotalet för alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Så är det bara.) och föresten, enrique iglesias... Han är så charmig på något sätt, haha håller ni inte med. ;)
i


-

dagens vikt: 65 KG

dagens humör: Frustrerad. Vaaaad i????!

Kan jag ha gått upp 2 kg under helgen, går det ens? Klart det går, en hel helg är det ju eller hur? Har jag ätit ett överskott på 14k- kcal eller? Kanske tror min kropp så? Nej men orkar inte. Fan då!!!!
Min logiska sida säger att nej, det går inte för sig, det är vätska eller NÅTT inte fett. Men den andra sidan säger, 2kg upp på två dagar. BRA jobbat... Verkligen. Tjockis.

hejje

Har sett mina kommentarer, ni får ursäkta men jag tar och svarar på de imorgon istället.
är galet trött nu..

Har inte skrivit ned kalorier idag (men räknat i huvudet lite), smart drag eller inte, lär synas på vågen imorgon bitti hur som helst.
Veckan som kommer blir lite turbulent för mig känner jag redan nu, har ångest över det. Ska iväg på en resa nämligen, ni lär märka när för jag kommer inte uppdatera under tiden heller, men ska göra mitt bästa för att inte äta för mycket. Blir ju mycket röra på sig, som man gör när man är och reser. Men ska försöka hålla intaget i schack och välja smart. 
Hatar hela grejen, resa ska vara kul! Allt jag egentligen tyckt är kul ger mig ångest nu istället av så många skäl. Så fucking ironiskt.

Aja, ska se om jag hinner med ett pass på gymmet imorgon. Annars tränar jag hemma eller någon form utav "röra på sig" blir AV vilket fall, helt hundra.

godnatt ALLA underbara, blir sova nu.. Man blir ju tjock av att sova för lite med, sömn är viktigt som man har hört om tusentals gånger redan.


ärlighet respekt kärlek- kent

Godmorgon..

Har faktiskt sysselsatt mig med att ta kort på mig själv denna morgon, men jag tycker inte de stämmer överens med hur jag faktiskt ser ut, och jag ser olika ut på vartenda ett utav de.. Så antar att kroppsbilder kommer att få vänta. Tror jag går ner till 60kg och först då kan jag nog förmå mig själv till att visa lite före och efter.. Det är inte så lätt för mig att bara ladda upp kort här där alla kan se, jag känner mig grotesk. Vilket jag också är, men ändå. Det som också är svårt är själva grejen med att ta korten, jag blir ledsen utav att se mig på bild.

Aja, vi lämnar det så länge.

Vägde mig, vikten låg på 63kg. Jaha, spännande att se vad min hatkärlek vågen säger imorgon...
Varför kan jag inte vara fin för, varför är jag den som är ful? varför varför varför???
Det är ironiskt, att det man alltid vill ha som mest är det som man aldrig kommer få. Skönhet är ouppnåeligt för mig.



full

en halv vinflaska och massa "smak"prover senare..
Hatar krogen faktiskt. Har aldrig kul där och jag är jämt den som är fulast på plats.
ikväll var det faktikst en kille som kom och dansa bakom mig, ni vet, sen vände jag på mig för jag ogillar när random killar gör så (kan vara vem som helst ju) och så såg man på honom att han bara tänkte "eeew" för han drog på direkten. Inte mig emot egentligen, för disrespect mot sådanna som honom faktiskt, men ändå. ful tjej är jag.

tog promenad hem, 27 minuter i snabb takt tog den. Fast vet inte om det var så snabbt, är ganska full och då tror man bara att man är snabb när man egentligen gör allt i snigeltakt.. Men hoppas jag brände något i alla fall. STÅR inte ut med att vara fet längre, hahah så dricker jag alkohol.. jag vet. Men jag hoppades på att smärtan skulle försvinna, att tomheten skulle blekna bort. Men tror ni det blev så eller? Nej det blev det inte. tomheten inom mig står kvar, och ångesten gör att jag är redo att gråta när som. Ska väl sluta med att dricka då förmodligen, det som gör ont vägrar ju att försvinna ifrån mig. Har det blivit en permanent del utav mig nu?

En sådan ångest har jag. Hoppas att DIN kväll varit bättre, vem du än är som läser detta.
Jag är säker på att du inte är lika ful och tom som jag hur som helst, och det ska du vara glad för.

jag är bara tom och full utav kalo´rier, Vilken kombination.

ledsen för alla stavfel, kanske rättar jag till dom imorgon. Kanske inte.
Dags att sova. Kommer med all säkerhet få "ryck" i benen som jag alltid får när jag druckit. Härlig natt jag har framför mig alltså..
godnatt nu så hör jag av mig imorgon.




snygg persoon det som ni ser, bara snyggt som jag kandrömma om.
såg kommentaren om bild påå mig, kanske kommer det imorgon eller i veckan. Men jag är fet, så varför vill ni ens se. Räcker det inte med att jag säger det, säger alltid sanningen. Ful och fet är jag, ni blir besvikna fall ni skulle tro annat. Men sm sagt, kanske kommer det en .. förvarnar bara att på en skala så är jag en 1a utav 10.


haha fan ta allt än en gång.



lördag

vägde mig som vanligt imorse.
Lägre siffror än igår på morgonen, vet inte om jag tror på vågen idag.

Lördag som bekant idag, ska ut ikväll. Är lite självdestruktivt av mig eftersom jag planerar att dricka. Vet att det inte riktigt går ihop med en viktnedgång, men vill faktiskt dricka ikväll samtidigt som jag inte vill.
Har inte druckit vanligt sedan innan nyår, målet är aldrig direkt heller att bli svinfull. Ogillar starkt att vara för full, gillar dock den lagom berusade känslan, då det inte går att känna annat än lycka. Synd att det var så längesen man kände så.
Antar att det jag har är dubbelmoral, att ena dagen spy för att man ätit för mycket och för att nästa klunka i sig kcal.. Ska hålla det till max 2000 kcal idag, går inte att komma undan när man dricker.. Det kostar att trolla med sinnet, som petter säger.

nu: off to städning.


fredagkväll

hej på er,

Jag är så äcklig igen.
Men var tvungen att göra det nu, kräktes. Det var dumt gjort ja, för kalorierna hade redan upptagits i full färd, jag vet, men vill inte ha äcklet kvar inom mig, varför köper jag det då?? För jag är dum såklart.
Min kompis sa att jag har fått så smala ben.. Åh l ä n g e s e n det var någon som sa så till mig och så satt jag där och hade ätit godis, hundratals kalorier. Övervägde att gå till toan på bion först, men kom på att så gör man inte. Så gör man inte..

Men jag är ett skämt, får inte ens upp hälften. Kommer bara lite, testar alla gamla "knep" men fortfarande är det helt förgäves, kan bara inte låta bli. Inte ikväll.

Allt jag vill är att bli smal,
som man blir utav att äta nyttigt och träna, och där finns det inte rum för tomma kalorier. Jag vill då inte att det ska vara så, men jag faller gång på gång.

hejdå


jaahaja

Gick aldrig på mitt pass som jag skulle på gymmet, körde crosstraining istället i 40 minuter sen stretchade jag i 15min. Hur mycket bränner man på att träna med crosstrainer egentligen? Jag körde verkligen på så att svetten bara rann om mig, så googlade jag lite och så om det och kom fram till att 300 kcal vore lämpligt? Fast tänk så tar jag i, och överskattar det hela?

Har höjt mitt intag till 1300 om dagen, och träning på det.. Så att som idag så tänkte jag äta för 1600 och träna bort så jag ligger på 1300 vid dagens slut ändå. Låter galet mycket tycker jag själv dock, men vet inte vad som är rimligt egentligen..Men vill göra det på ett bra sätt, hälsosamt... så att vikten består sen. Måste nog börja styrketräna tror jag, så jag får min tonade kropp som jag vill ha.. Slanka och snygga muskler, vem vill inte ha det så? Vill ju inte ha pommeskropp, ni vet... när man är smal men liksom sladdrig ändå. Vill vara fast.


bild; tumblr.


dagens vikt

Vågen visade 63, under 5 kg :o är riktigt förvånad, därav den gapande gubben, haha.
Kan inte tro det på det, så pass mycket jag åt igår och dagen innan det..

well well, har ätit en brakfrukost nu i alla fall. En skål havregrynsgröt med ½ dl mjölk och två tsk sylt.. Låter säkert äckligt, men det funkar.. Och en fröbrödskiva med leverpastej som pålägg samt en kopp kaffe. Sa ju att det var en BRAKfrukost verkligen. 340 kcal. 
Men ska till gymmet snart, då kan det vara bra med energi.

Alltså om siffrorna på vågen stämmer så har jag 5,5 (ungefär?) kg kvar till min målvikt!!!!! Hinner lätt *ta i trä* till sommaren med det där! :D Jag som aldrig har blivit kallad smal, kommer kunna beskrivas som smal och inte "normalviktig" som jag alltid blir kallad när det sägs något om min vikt.. Visst kan man vara smal när man är normalviktig, men jag har alltid varit "stor". Och sen kommer jag fortfarande vara normalviktig enligt bmi, fast i den lägre klassen..

Nääe ni, dags att börja dra mig härifrån.
På återseende :)


dont cry

Har "råkat" äta för mycket idag igen.
Skillnaden från igår är att jag inte tänker spy, även fast jag inte kan förneka att lusten finns där.
Tänker promenera till gymmet imorgon, köra ett pass och sen gå hela vägen hem igen. För att kompensera.

Fick en stegräknare idag, ska bli kul att se hur många steg jag tar på en dag. Man "ska" väl gå 10k om dagen har jag för mig så det blir väl min utmaning dårå, kan hålla er uppdaterade angående det!

btw så har jag ett nytt skinny mål, alltså som belöning. Byxor ska jag köpa när jag når 58 kg inte 60. Känns dumt att slösa pengar på något som lär bli för stort.. Så lika bra att vänta. Sen är min ultimata "belöning" en ny hårfärg. JAPP. Så nu har jag något att verkligen fighta för (ännu mer)

nu är jag så himla trött, ska sova blir ju tidig uppgång..

 ♥





Önskar jag vore hälften så vacker


..

Är inte så stolt över mig själv idag
har både ätit onyttigt och spytt, funderade på om jag verkligen skulle skriva om det men det är ju min anonyma blogg så.. Hela jag luktar nu kräk, har dessutom ont i tungan.

Brukar inte vanligtvis spy, gjorde det förut men absolut inte ofta eller så.. Ingen vana så att säga, men ibland kan jag inte låta bli eftersom allt bara känns för mycket.

går och lägger mig nu, full av fett, äckel ångest och ensamhet.


vinden vänder aldrig för somliga, antar att det bara är så.

the road is long

Drömde om att jag öppnade skafferiet och åt all choklad jag kom över och när jag vaknade visste jag faktiskt inte om det var en dröm eller inte.. Men som tur är var det en dröm alltså. HEHE.
Vägde mig imorse, som vanligt.. Vågen stod på 63,5 eller lite mer. Har ju ingen digitalvåg, så vet inte riktigt. Men kan inte lita på siffrorna allt för mycket, kanske står vågen på 64 imorgon igen.. Vi får se helt enkelt. Var faktiskt ett bra tag sedan jag vägde 64 i alla fall  tror jag, slutade väga mig för ca ett år sedan... och vet inte(förträngt)faktiskt vad jag vägde då heller.. Har anteckningsblock där jag skrivit hur mycket jag väger och så genom åren, men orkar inte leta reda på de. haha, är så trött på att vara TJOCK och är trött av tanken om att jag alltid varit det men aldrig kämpat hårt nog för att bli av med mina kilon. Hade jag börjat då  det började störa mig hade jag varit nöjd vid det här laget, och sluppit tänka så mycket.
AJA. Så länge jag är in it to win it nu så. Och de sägs ju att inte spelar någon roll hur sakta man gör det så länge man inte slutar, eller hur? Ja, vad är jag inne på nu då? Mitt 6 år? haha. kul att jag varit en tjockis hela (det som skulle varit fina) tonårstid. Får väl äntra vuxenvärlden som smal istället. Fyller om några månader.. hehe.


jag är dålig

när man börjar gråta på bussen vet man att det varit en dålig dag

grejen jag var nervös för, ja den gick åt helvete och mitt träningspass lika så. Jag är ju så jävla dålig, har ingen koordination.

är SÅ olycklig just nu, och där kommer tårarna igen.


fan för allt.


....

Skrev aldrig igår eftersom att jag funderade lite över mig själv istället.
Jag funderade på hur jag borde gå ner i vikt egentligen, har hela tiden tyckt att jag gör det någorlunda hälsosamt men är lite osäker.. Äter 1000-1200 kcal om dagen, och då räknar jag inte med när jag tränar. Har läst om att det inte är bra att göra så, att 1200 kcal är det minsta man ska äta varje dag för att kroppen ska fungera... Och vad gör då jag? Egentligen äter jag nog under 1000 kcal om man räknar med när jag rör på mig, kan ju inte vara vidare hälsosamt som jag tänkte att det var...

Men nu är jag istället rädd för att om jag äter mer, så kommer kroppen bara lagra ALLT till FETT istället.. Allt över 1200 kcal som jag ätit hur länge som helst nu. Är ärligt talat rädd för det.. För vem vill gå upp i vikt när man kämpat och kämpar för att gå ner?? Jag funderade på om jag skulle kunna äta 1600-1700 kcal om dagen och och sedan träna bort 500 av de, så jag kommer ner till 1200 ändå om dagen. Men det låter ju fruktansvärt mycket tycker jag, speciellt när jag inte ätit för så mycket på hur länge som helst. Vill inte direkt tvinga i mig mat för då det känns som man bara går upp i vikt.

gosh, ångest över detta..  vet fan inte hur jag ska göra??? Kan inte någon kommentera det här, vad tror ni? Behöver en svar mer än någonsin nu känner jag. :S

Härlig additon till min redan befintliga ångest över en sak jag ska göra idag..  BLÄH


good or bad?

påväg till gymmet strax!
Har även utformat ett träninsschema för veckan som kommer, 5 pass finns med, så vi får se fall jag pallar att pallra mig till gymmet varje dag nästan! Sägs ju att det inte är bra att träna varje dag? Men jag vet inte.. Är ju inte gymmet jag ska gå till varje dag, 4/5 pass är klasser som finns på gymmet. Vad tror ni? skadligt eller bra att träna varje dag?


Fördelar med att äta hälsosamt!

Eftersom jag äter nyttigt numera (undantaget för idag) så tänkte jag bara nämna lite såkallade benefits jag märkt av. :)

- Jag mår bättre på insidan, vet inte riktigt hur jag ska förklara det men det känns som att jag är "lättare" på insidan, om det nu makes sense

- Celluliterna på låren har minskat, radikalt!!!!! Tror det är kombinationen utav mindre socker och mycket vatten, och såklart allt hälsosamt jag äter :)

- Mina tänder ser också vitare ut! Dock ska jag ändå bleka de framöver eftersom de inte är vita nog, hehe

- Har fått finare hår också tror jag, glansigare.

Ja, man vinner bara på att vara hälsosam märker jag :)

Så smal och hälsosam, det är vad jag ska bli!


Ätardag..

Så det är vad jag sysslar med idag, kan ju säga att jag inte riktigt trivs längre med att äta onyttigheter på samma sätt jag gjorde förut. Det jag åt idag kunde jag äta dagligen förut men enda sen jag blev nyttigare har jag ju inte ätit sådant och när jag fick tillbaka lite av det "gamla" nu så känner jag att så som jag faktiskt trivs (och mår) bäst är när jag är nyttig. Ordet hälsosam har aldrig låtit lika bra i mina öron som det gör nu i alla fall. ♥
Visst kommer jag "unna" mig, men det är dumt att jag bestämmer när jag ska ha sk ätardagar tror jag.
Borde nog inte ha sånt längre, utan ta det som det kommer. Man kan ju gå ner i vikt fortfarande även fast man ätit ett ballerina kex en dag. :) kcal som kcal, gäller bara att göra av med mer än man äter :)

Så det är så jag kör på från och med nu, eller imorgon rättare sagt..

TTLY. :)


lördag

Sitter och kollar in vilka pass jag ska boka nästa vecka, taggad på träning är jag minnsan minsann.:)
Idag väger jag btw mer än vanligt (nästan 65 kg), hoppas det bara är vätskesamling i kroppen eftersom jag fått mens.. Hm har inte såå mkt mer att säga just nu, ska städa mitt rum nu, få det lite rent och eventuellt sedan lägga upp för stora kläder på tradera! (äntligen kan jag säga att något är för stort)

Btw, jag svarar på kommentarer i mitt kommentarsfält från och med nu, det är för att jag själv tycker det är jobbigt när man ska kommentera någons inlägg och så ser man bara massa "sv:..." hit och dit. Tycker det är smidigare fall en konversation är under samma sida :)


skitsnack

Hemma ifrån en fika på stan, velade jättelänge om vad jag skulle ta för något.. Tillslut valde jag en cupcake, känner mig som en sådan nu med..  Men sånna här tankar är inte okej att känna, har ju inte ätit så mycket idag och var dessutom på en promenad under dagen.. Borde vara helt ok med detta, eller hur? Kcal som kcal kan man tycka men ändå känns det som att just för att jag åt muffinens kommer det göra mig tjockare. blää blä, jag skulle ha en "ätardag" imorgon, känns inte så jättekul men ändå kanske nödvändigt för att få ner mig på jorden igen. Jag ska inte ha ångest över mat, för så länge jag äter allt med måtta ska det inte spela roll vad jag äter? och äter jag något med omåtta nångång, ja då ska det inte heller spela så stor roll som det gör just nu.
Slutligen, vad innehåller en jävla cupcake med glasyr på? Medelstor med blåbär.. 450 är min ungefärliga chansning, kan stämma?
känner mig också som lite utav en hycklare , för jag ska ju tänka på sånt här nu när jag ska ner i vikt. Det är ju liksom givet då att man tänker på vad man äter.. Vill nog bara mest att det inte ska ha för stor inverkan på mig som det ibland känns som att det kan få och har...


friday friday

Snart ska jag försöka mig på att laga lunch, blir ugnslax med massa grönsaker. Nyttigt, enkelt och gott :)
Men innan så blir det en liten promenad nu i solen... Dags att satsa på hälsan lite mer, och ta del utav D-vitaminerna nu. Lika bra så kanske jag någon gång slutar vara deppig, så som jag i princip känner mig väldigt ofta.. Hur hittar man lyckan?



update

Blev bra tillslut ändå, tror starkt passet jag gick på brände mer än 100 kcal.. För 100 kcal kan jag bränna på en promenad som inte tar allt för lång tid och som inte är så ansträngande.
Svettet rann verkligen om mig.. hehe mysigt.
Så när jag kom hem åt jag förutom min smoothie, ett äpple till kvällsmål! Känner mig oerhört trött nu så ska strax sova, men innan det blir läggdags ska jag köra 40 st "kissande hunden", det sägs att man får snygg rumpa av det (?) Är sämst på rumpövningar och mitt ass börjar försvinna, inte för att jag haft ett speciellt stort innan heller men börjar se rätt fult ut nu, ganska så platt vilket inte passar mig, min mage är större än bakdelen. Det säger väl allt.. :(




your choice

Snart dags att bege sig till gymmet.
Har sagt att jag åtminstoe ska träna 2 pass i veckan, så det kan bli fler än så, såklart! Men om jag är krasslig någon vecka får det bli iallafall en gång. Har ju viljan, vill verkligen träna varje vecka nu, så länge jag har mitt kort alltså. :)

Kände att jag tappade lite kontroll över mitt ätande idag.. Smällde i mig lite oplanerade kalorier, några tsk honung. DUMT gjort ja, för vet inte hur många gram det blev, men räknar med 100 kcal på det jag åt då 100g var 321 och jag åt nåra tsk som sagt..  Har nu 100 kcal kvar att äta för dagen, känns ju sådär. Ska ju träna men vet inte hur mycket jag bränner på det, omöjligt att veta till 100% då alla är olika och så.. Men vad är det minsta man kan bränna på en timmes träning som man kan räkna med? haha. okej omöjlig fråga att svara på förmodligen men.. Kanske kan räkna med att 100kcal försvinner åtminstone, då kan jag göra en smoothie sen när jag kommer hem igen utan att förlora något på det? tja, vi får se..

Måste börja klä på mig nu!



day 05

 why do you really want to lose this weight? are you doing it for you?

Jag har alltid varit större så för en gångs skull vill jag vara den som är SMAL. Jag är fortfarande ung så varför inte ha den snyggaste kroppen jag kan ha nu medan man redan ser fräsch ut, alltså nu när man har ungdomlig hy. Jag vill kunna ha någorlunda tighta kläder, och sluta klä mig som jag alltid gjort dvs alltid bära oversizade tröjor och leggings, eller oversizade linnen. Våga gå i bikni (har haft strandångest sedan jag var ett barn typ)

Och jaa jag gör viktnedgången för min skull, allt jag gör gällande mitt utseende gör jag för mig själv.
Jag är så trött på att vara olycklig över hur jag ser ut och det påverkar ju mest mig själv så det är klart jag gör det för min skull, jag menar varför skulle andra vara olyckliga över hur jag ser ut? Det enda andra kan vara är självgoda om man är ful, för då är de alltid de själva som är snyggare. haha, inte sant?
Så jaaa im doing it for ME!

I've had it with shame, I've had it with sorrow


day 04:

 your greatest fears about weight loss.

Att huden inte ska hänga med så att jag får hängig hud är det jag fruktar mest :S
Sen är jag rädd för att jag ska förstöra min naturliga metabolism, så jag aldrig mer kan äta mycket utav något utan att gå upp i vikt. Kanske är det en löjlig rädsla men jag vet inte...Så det är väl det jag fruktar mest, lös hud och viktuppgång.. haha.


:)

Vet att man inte ska väga sig på kvällen med kläder och allt och mat i magen men kan helt enkelt inte låta bli.. Hör så dumt det låter, men kan inte hjälpa tanken på att vikten som visades är permanent.. Liksom så att jag vaknar upp imorgon med massa plus kg än de jag hade i morse?..


För att vara positiv nu så har jag ätit bra idag med, ingen kvällsmat men en smoothie, vart så himla sötsugen när jag insåg att vi har MASSA gott hemma, blir arg på mig själv för liksom varför ska mat ha så stor betydelse egentligen för mig? Jag menar, jaha och vi har massa godsaker i skåpen men som sagt och? Det är SÅ jag vill känna, en lite whatever relation.. Men istället går jag och tänker på det konstant. Har gjort så de senaste timmarna... Vet att jag inte heller bara kan ta EN för att stilla mitt sug, det är allt eller inget.. Tragiskt nog. Så om jag åt en hade jag förmodligen hetsat upp ALLT.. Mmm, pinsamt att ens erkänna men sanningen lyder så.

Men jag gav inte efter mitt sug, det jag gjorde var att jag fixade iordning en kopp te och en tsk honung..Vilket hjälpte. Känns ju bättre med honung i alla fall fast det inte heller är så bra dock.

Fick en smalkommentar idag utav en jag inte sett på länge också, gjorde min kväll lite lyckligare i alla fall.
Så jag antar att det börjar märkas nu lite i alla fall.. Känns lite lättande för jag tycker jag ser ut som vanligt, men mina shorts från i somras jag testade idag sa motsatsen de med. Största problemområdet är ju magen som sagt, låren vet jag är smalare, för nu har jag  fått tillbaka mitt mellanrum jag hade en gång för längesedan. Haha.

Dags för sängen nu måste jag säga, är rätt så trött.



idag

Var iväg ganska så länge och lämna cvn, fast kan inte säga att jag lämna dom under hela tiden jag var där. Jag är en riktig mes som inte vågar egentligen så jag går in till ställen jag inte vill jobba i och samlar mod för att gå och lämna dit jag vill.. Blir avskräckt att gå in när det är mycket folk, haha. Hur i allsindar skulle jag kunna jobba bland mycket folk egentligen kan man undra.. Men det faktiska är att jag blir nervös inför andra som lyssnar, då jag har lite "scenskräck" gillar inte att stå i centrum för andras uppmärksamhet så att säga.. Så det är väl det som gör det svårt. Men jag lyckades få ihop ett någorlunda mod och lämnade till några.. Gick inte så bra, då ingen söker personal typ. Vart fan kan man få jobb egentligen undrar jag? Håller på och blir frustrerad nästan :(

det positiva med den långa studen ute är väl att jag brände bort min hela frukost förmodligen vilket är bra..
ska iväg sen till en kompis där det ska bjudas på mat, såklart som det alltid blir...
Har andra planer ikväll med men har typ nästan lust att skippa dom för att det står i vägen för hur jag vill äta ikväll, vill inte ha oplanerade intag ikväll, för det brukar bli så att någon alltid vill äta nåt.. Fast den här gången ska jag säga nej, och jag ska stå emot.. eftersom jag kan.




fråga till dig som vet svaret (se nedan)

Hur många kcal ska man egentligen äta om dagen om man inte vill gå ner i vikt, utan om man bara äter "vanligt"??

Min matdag har fungerat braa, slutar dock på 1281 kcal, är det mycket eller? Vet fan inte själv.
Har ju ätit nyttigt nästan hela dagen vilket jag är nöjd med, havregrynsgröt till frukost, piroger till lunch (det onyttiga),  smoothie gjord på banan och massvis med hallon och en fröbrödskiva (GODASTE brödet som innehåller 81 kcal/skiva, så det är ett tips!)

är så jävla hungrig just nu, magen kurraaar och längtar efter något att bearbeta? haha. Förmodligen för att det sista jag åt var smoothien typ, eller det var brödet iofrs så det är konstigt trots allt. Dags att klunka vatten? Kanske inte för då blir jag så nödig, inte det roligaste under natten att behöva fumla sig till toan..?

ja måste nog sova snart nu, imorgon blir det tidig uppgång för jag ska nämligen CVdroppa lite, nervöst ja! men man måste ta chanser.. våga för att vinna. osv osv. blablaaabla.
att det ska vara så svårt med allt.. Säger ju massa pepp här medans jag egentligen är nervig som bara den.
Kan man inte bara få ett jobb serverat på guldfat istället? hahaa vore något va.

Nä men hörrni, tycker ni är dåliga på att kommentera annars också, vet ju att det jag skriver blir läst.. Så säg något, vad som helst!! Svara på frågan där uppe! Vill ha respons... Lite feedback. Ja ni vet.

gonatt nuudå!


day 03

a picture of your thinspiration. what features do you like about this person?



Adriana Lima. Har alltid alltid gillat henne, men mest under yngre dar (hennes alltså, eller mina med haha) Med denna bild gillar jag armarna främst och nyckelbenen, gillar också att det typ inte finns lovehandles heller. Har bilden som en inspiration eftersom vi har liknande kroppstyp, alltså kan jag få bort mina "handtag" vet jag, då min kropp inte är byggd för att ha de...

jag ser det som ett sätt att hjälpa naturen. Jag ser det som att jag inte har min "naturliga" kropp som jag borde ha, vet att den rätta versionen utav mig finns under fettet, och att jag inte är där än. Haha. Vet inte om det riktigt låter rimligt i andras ögon men för mig är det solklart.


day 02

how tall are you? do you like your height?

Jag är 172 cm lång och gillar längden, hade inte velat vara kortare än 170 i alla fall!
Är glad över att jag har långa ben också. Har dock fula fötter så det förstör ju helheten... Annars hade jag nog haft något jag faktiskt gillar med min kropp! Synd att det är så, rätt tragiskt med, har inte något alls jag kan säga att jag tycker om med mig.


dagens vikt

vikten är 64 idag igen, så antar nu att jag väger så.

- 8 kg nu!

nyckeln till att lyckas

Jaaa ni, nu har jag köpt mitt gymkort på gymmet och avverkat ett pass till och med!
Känns bra, men jag har så dålig koordination.. Så känns som att jag skämmer ut mig och ännu värre, att jag inte får ut samma sak utav pass som alla andra får..
Måste väl öva. ÖVA. ÖVA (fast kan inte säga att jag inte gjort det, dansat i typ 2 år, vet inte hur jag klarade det hahaa..) för jag har inget alternativ än det så måste ge mig fan på att klara det!! Så är det!
Man ställer in sig på något och då blir det så till slut. Som med viktnedgång, i tre månader nu har jag nästan stadigt gått ner i vikt och även när jag nådde min senaste platå gav jag inte upp och vräkte i mig kakor och socker, nej jag fortsatte för jag visste att någon gång så släpper det! Hur ska man någonsin lyckas om man slutar kämpa? Man måste tro på sig.


monday

Idag visa vågen 64 kg igen, kan det vara så att det är vad jag nu väger?
vi får se vad den säger imorgon igen, tredje gången gilt...

Ikväll blir det pass på gymmet.
Känns bra och kul.


söndag

Känner hur det kliar i halsen, fan också!!! Har jordens sämsta immunförsvar känns det som ibland, ständigt krasslig och vet inte vad det beror på. Fall man fick en tid hos vårdcentralen nångång så hade man väl kanske fått svaret...

jaja till roligare saker nu.. Var hos mormor ikväll och hon tyckte jag blivit smalare! Åh. Det värmde, ler när jag tänker på det nu med haha, töntig jag är. När jag blir bekräftad känner jag mig otroligt nöjd för några sekunder och sedan försvinner det igen, för vet att jag kan bättre än så.. Tycker hon att jag är smalare nu ska hon se mig när jag gått ner till mitt mål ♥

föresten, jag älskar bloggar som är som min, dvs gå ner i vikt bloggar, så om du har någon/känner till nån bra så kommentera för jag kommer läsa! :D

men än en gång bara, jag är ingen proana.. Alltså är jag inte för anorexi eller sjukdomar alls som jag vet att vissa är inriktade på. Det jag är för är att bli smal baraa vill inte uppmuntra till något dålig beteende..
Så även om ni inte känner som jag respekterar jag det, men vill att andra ska respektera det jag står för själv..


Tips för att bli av med celluliter:


längar efter bättre tider

Vet inte riktigt hur men när jag vägde mig i morse stod vågen på 64kommanågot (har inte digitalvåg) Men det sägs att man brukar väga mindre dagen efter man druckit, så vet att det är en tillfällig vikt men är glad för att den inte visa massa + kg i alla fall.

Veckan som kommer ska jag följa shapeup exemplariskt, dvs ska kolla att kalorierna jag skriver upp stämmer till 1000%. Så väger jag mig efter halva veckan då, för enligt mitt mål borde jag ha gått ner 0,5 kg tills då ungefär. Så ja, vi får se.. Vill inte ha hamnat på en platå igen. Orkar inte med samma vikt nu i x-antal veckor igen...

Skulle köpa gymkort idag men verkar som att passet jag ville gå på är fullbokat och då är de dumt att köpa ett idag och ta sig dit bara för att ha det köpt. Men nu så vet jag när det blir av i alla fall, och det blir i veckan, är helt hundra på det. Längtar.

Ja, nu ligger jag på 876 kcal för dagen redan. Lunchen blev enorm på typ 600 kcal.
Sysselsatte mig tidigare med att räkna ut hur mycket en hemmagjord pirog innehåller, det är f.ö en utav mina favoriträtter som vi inte äter hemma ofta.. kaloriinnehållet i en ligger på 306.
Förut kunde jag vräka i mig hur många som helst, inte konstigt hur tjock man blev. Det "roliga" är ju att det är de smågrejerna som man äter egentligen innehåller mest. Man tror inte att en msk nutella exempelvis innehåller 100 kcal, man tänker att det bara är en matsked.. Men när man väl börjar hålla koll, öppnas en helt ny värld ungefär.. Blev så för mig åtminstone.





.

hemma från krogen och är äcklig
kom till förfesten utan dricka, jag skulle ju inte ha något, slutade med att jag fick en halv vinflaska av en kompis sen massa "smakprover" från en annan..
varför kunde jag inte stå emot, och säga nej jag har en vit månad? visar sig trots allt att hur mycket jag än vill det kan jag aldrig få fram de jag egentligen vill ha sagt.

svag

och fet

kjolen jag hade satt åt som ett fodral, samma kjol som jag för någon vecka sedan hade och den satt löst.

ååhh fan ta allt,
fan ta mig


day 01

your stats and goal weights

Väger 64 kg just nu, målvikten är uppdelad, först ska jag nå 62, 60, och slutligen 58kg
Som då alltså är målvikten jag tror jag kommer vara nöjd med

Varför just 58kg är målet är för att det känns som en lagom vikt till min längd, fast vet ju inte hur kroppen kommer forma sig, vill ju ha bort allt fett från magen. Mitt problemområde numero uno. (problem nr 1;)

Andra problemområden jag har är min hela överkropp, är inte direkt nöjd med underkroppen heller, men nöjdare än med överkropp hur som. Alltid något..



lördag

Åt precis havregrynsgröt till frukost, med en massa hallon i.. Längesen jag åt gröt måste jag säga, och det var väl helt okej. Verkar som att alla äter gröt till frukost, så tänkte varför inte jag? Är ju öppen för nya frukostar, kan inte vara bra att äta bröd till frukost dagligen så som jag annars gör, fast måste erkänna att jag åt en brödskiva till gröten, med skinka och paprika som pålägg. Tänkte att jag borde äta ordentliga frukostar åtminstone när jag ska vara nyttig.

Vägde mig innan jag åt och blev besviken, står fortfarande på 65 kg
.. 15 januari imorgon, jag ligger på 3kg mer än vad jag hade tänkt mig till det datumet. Hade ju nästan förväntat mig det, för jag stod stilla så pass länge på samma vikt, men jag hade så gärna velat se 64 iaf, hade känts bättre på något sätt att veta att man väger två för mycket än tre.

Hoppas det blir bättre nu när jag börjar köra pass på gymmet, tror gymkortet blir av imorgon..



fredag den 13

Har verkligen varit min otursdag, allt på jobbet gick dåligt idag. Kände mig så misslyckad och bitter. 
Sen sa ungefär alla att jag såg trött ut, hah! Det är jag också... vill bara lägga mig och sova i tusen år, vore väldigt skönt..

istället ska jag till en kompis nu ikväll, känner inte för att umgås med någon förutom mig själv ikväll..
Ena dagen säger jag att jag borde umgås med vänner och andra dagen när jag väl har det alternativet så orkar jag inte, jag är seriöst tråkig.

Det är dessutom tänkt att utgång blir av imorgon, men vet inte om jag vill ut ens. Trött på utelivet här så att säga, samma visa varje gång är det. Fast blir nog det ändå, eftersom jag inte kan säga nej, men ingen alkohol för mig, kör på det här med vit månad ändå, försöka hålla på det åtminstone ett tag till..

jaa, vi hörs kanske senare ikväll när jag är hemma igen.
ska försöka vara glad nu!

ut i den härliga stormen dårå.



torsdag och jag är dålig på rubriker

känner mig så otroligt tjock just nu, har svullen mage och känner ett illamående..

kommer jag någonsin bli smal?
vet fan inte

 allt jag känner är bara att jag är tjock tjock tjock och täckt utav överflödigt fett.

tror jag aldrig mer kommer kunna äta något som är onyttigt med bra samvete heller (lika bra det då kanske, men saken är ju att jag Inte vill det, jag vill kunna äta vad jag vill utan att tänka särskilt mycket på det, men det är väl omöjligt för den delen för mig just nu), tror nog inte jag kunnat det någonsin faktiskt, alltid haft tanken att det  "inte är bra" men nu är det som att den är där konstant. Spelar ingen roll vad det är jag äter om det inte är någon frukt exempelvis som jag till hundra procent vet är nyttig.. clementiner går bra. Allt annat.. inte så bra.

vet inte vad jag ska säga mer än att allt jag bara vill är bli smal för en gångs skull.


mm

ska man ta åt sig när ens vän inte svarar på ett sms om att man vill ses när det gått många h senare?...

I alla fall så tränade jag till min träningsdvd ikväll efter att jag skrev inlägget nedan, ungefär en halvtimme kanske + en promenad under em, brukar inte räkna med promenader längre som "träning" men bara för att, så gör jag det nu ändå eftersom det får mig att må lite bättre..

Enligt shapeup har jag ätit för mycket med 87 kcal. Nästan 100 kalorier för mycket.

går och lägger mig nu, med känslan utav ledsamhet.



onsdag

Är så sjukt trött idag så det inte är sant.
Helt utan energi är jag

är arg på mig själv eller besviken för att jag inte gör något, sitter bara och slösar tid när jag borde umgås med vänner, eller träna eller varför inte måla?
Gör ingenting vettigt och då jag jobbar så tänker jag på att jag inte orkar vara där, att det är slöseri med tid. Men egentligen, tid ifrån vadå när jag ändå inte gör något..

eftersom jag alltid är så negativ här kan jag ju lika gärna också fortsätta med det nu
idag känns allt fel och minus med dagen är följande:

- ser ut som jag har flottigt hår fast jag tvättade det igår.
- Håret ser förjävligt ut annars också har jag insett idag
- jag ser ovårdad ut
- har mörka ringar under ögonen
- ser fetare ut än vanligt idag

ska nog sätta på min zumba dvd jag har hemma och iaf träna ändå, så får jag en vettig sak gjord åtminstone.
En snygg kropp kommer ju bara inte utan att man anstränger sig.


:)

Lycka är att ta på sig sina gamla mjukbyxor och se de sitta pösigt!!

Om nu bara fettet från magen kunde ta och försvinna.. Alltid är det så att där man vill ha bort det som mest, sitter det kvar längst..




fint


morgontanke

ORKAR inte med negativitet
alla runt om mig är negativa, jag är negativ.
Det jag behöver är positivitet men jag är nästan rädd att det är försent för det.

jag längtar efter att träffa någon som tar fram de goda sidorna och får en att glömma allt.
finns det en sådan person någonstans där ute?

allt jag har är svikare och lögnare kring mig. Trodde jag hade en god vän men hon bevisade motsatsen och svek, precis som alla andra gjort. Kan inte lita på henne mer.. Litar inte på någon helt hundra, ska det vara så i vänskap?

Folk är själviska, man måste bli mer osjälvisk och sluta vara självgod.

Det är sånt jag stör mig mest på hos andra, själviskhet, bitterhet, när någon är för seriös, de som är omogna fastän de borde kommit över det med tanke på deras åldrar men framför allt falskhet.

Jag gör det jag tycker jag borde göra för att bli bättre, jag försöker, men man kan alltid bli ännu bättre.
Ett utav mina nyårslöften var att säga det jag faktiskt tycker och det är något alla borde göra, man måste säga det man egentligen menar. Det är nyckeln till att vara sann.

Jag vill aldrig att någon ska tycka jag är en falsk person, och för att sluta vara falsk måste man vara osjälvisk. Falskhet kommer från att man är självisk och tänker på sitt eget bästa hela tiden, är det inte så?

Visserligen är det bra att sätta sig främst ibland, men inte när det gäller sådant som sanning och när man vill framstå i ett bättre ljus än det man är i egentligen.


jag

Ska från och med nu försöka undvika:

Gluten
Laktos
Pasta

+ äta omega 3 och dricka mer vatten än vad jag gör idag.


Det hjälper mig förhoppningsvis mot en plattare mage!
Kollade lite på iform.se nämligen...

Gillar att läsa om allt som rör hälsa och kroppen. Mycket intressant enligt mig och jag älskar att "upptäcka" nya informationer.

Tror mina huvudintressen är hälsa, kroppen och skönhet. Allt jag inte har men vill ha.

För att ni inte ska tro det är mina enda intressen vill jag tillägga annat jag gillar: jag älskar att umgås med folk, djur, konstnärliga ting (fotografi och konst). Kläder (fast är ingen som följer modet direkt, utan klär mig i sånt jag tycker är fint..) jag gillar även smycken, naturen .. vackra platser ♥ Någon dag vill jag ha ett strandhus alá charlie sheen..! Jag gillar när det är rent omkring mig.



aa lite om mig var det där, om någon nu skulle undra något om mig svarar jag gärna, fast tar det i mitt kommentarsfält från och med nu! Smidigare så :)

story of today

Lång dag idag och huvudvärk har man jaa!
Är irriterad på vårdcentralen också fall man ska klaga lite mer, ringer dit och tror de ska hjälpa en, boka in en tid åt en? De ber en att återkomma om man inte hört från de inom två veckor. Man bara.... Jaha, ska man sitta och må dåligt i två veckor till då för att sen ringa igen och pröva lyckan igen? Känns som man spelar roulette med dem varje gång man behöver de.
... funderar nästan på att gå på deras drop in tid som de har dagligen och ta blodprov.. fast vet ju inte fall det funkar så. Men kan ju testa.

och inget köp blev av på gymmet idag, men det kommer det bli. Snart.
Blev dock frukost ute som jag nämnde igår.. På köpet fick jag en förolämpning. Vad är detta? Allt jag drar åt mig är bara skit av folk.. Förolämpningen var vadå? Jo personen i kassan tyckte jag inte kunde räkna för jag hade lagt fram pengar och sen blev de en krona för mycket och jag hatar när det blir fel så jag dubbelräknar alltid, så det tog väl någon sekund extra för mig att inse att de var för mycket betalt och till kommentar fick jag att efter sååå många år i skolan och att jag inte kan någonting. På ett otrevligt sätt var det sagt, var alltså inte skämtsamt sagt utan bara drygt, och allt dumma jag får fram är ett eeehh.
Så fritt fram att vara elak mot mig då bara, kan ju ändå inte försvara mig. Självklart så ser jag förklaringen till att det här hände att jag är ful. Hade jag varit någon snygg person hade den i kassan förmodligen bara skrattat lite eller inte sagt något alls, men fula personer får aldrig någon break, av någon.  

Blev mycket kcal till frukosten så som jag förväntade mig nästan. 623 om jag inte misskalkulerat. 
Det som åts: bröd, ägg, philadelphia, tomat, ett glas juice, en kaffe, flingor, yoghurt och torkade bananskivor (man bara TROR de är nyttiga men nej stämmer inte). Och Det är vad som blir till över 600 kalorier. Mår inte så himla bra över det här nu, visst ska man äta en ordenligt frukost men jag har då ALDRIG ätit så här mycket under en frukost. När jag såg allt fint uppradat på shapeupen visste jag att slutsumman skulle sluta på no good.

och min lunch vill jag bara glömma.. pasta åt jag. heheeeeh ibland tror jag att jag supit bort alla hjärnceller som funnits. Varför tänker jag inte?

Skulle behöva ett träningspass om något idag. Verkligen få min fettiga kropp att svettas och bränna. Men jag orkar inte. Hör ni vad skrattretande jag är?

Sedan funderade jag på hur min mage kunde vara så svullen, ser lika tjock ut som när jag gjorde med mina 7kg som numera är borta men som plötsligt finns där varje gång jag ätit.


men det är inte kört för idag, det är det inte. Man måste ha hoppet för annars har man ingenting.




the road gets tough

Tror jag är laktosintolerant.
Varje gång jag äter något med laktos då, så blir magen helt svullen och gasig. (trevlig info där va)
Åt glass idag och fick därför straffet också förmodligen..
Men varför åt jag glass är den stora frågan...för jag sågs med en kompis som ville ha dessert och då fanns det glass, 334 kcal gick kalaset på.. Bränt bort 100 kalorier genom promenad så jag ligger på grönt hos shape up nu men i alla fall, glass är inte bra för mig. Hamnar dessutom i sockerkoma efter jag ätit något så sött. Bara massa nackdelar där.

Imorgon köper jag nog också ett gymkort, har inte råd typ men det är ju en investering så får se det så..
Blir även något pass då också, vilket vet jag inte än men något så.
Ska äta frukost ute också, vi får se hur det blir med det dock, har ju knapert med pengar nu som sagt, och kalorierna från maten där känns ovärda. Vet inte vad som serveras, men vi får se.. måste iväg på frukosten hur
som helst för det är några personer jag verkligen vill ses med som ska med..



Denna låt har jag lyssnat på massvis med gånger idag, fin är den och tjejen.. Hon är det jag kallar för vacker


We R Who We R

Har funderat på att jag borde ha lite belöningar, något att se framemot medan jag går ner i vikt.. Så jag blir lite extra sporrad på detta. Vet inte varför jag känner så, har hållt på stadigt med shape up i 10 veckor nu 2,5 månad alltså och jag lär ju inte ge upp det nu men ibland känns det som att jag bara kommer göra det, är nog mest bara rädd för att tappa det men samtidig har det blivit jag, så varför skulle jag?

Hur som helst så börjar vi från min startvikt.

72
71
70
69
68
67
66
65 -  Här är jag alltså nu, ingen belöning förutom gladheten över att ha gått ner hälften av det jag ska!
62 - köpa tandblekning (?)
60 - Köpa ett par jeans! Har gått runt i leggings i flera år, så det är på sin tur. hehe!
58 - smalheten kommer vara belöningen i sig så det behövs inget här att ha som belöning, förutom just ALLT jag kämpat för kommer ha infunnit sig! så värt allt.

Som ni ser så kommer jag inte bli underviktig, och det är inget jag strävar efter för jag vet att det inte passar mig, och jag skulle må hemskt dåligt om någon tror jag "peppar" andra med flit så att de ska gå ner, sånt vill jag inte ha med att göra, jag vill gå ner hälsosamt och jag vill må bra(fast det gör jag ju inte nu), och jag önskar alla kunde de. Och bloggen använder jag som en dagbok.
Fast samtidigt ser man det man vill se och jag kan inte göra nått åt saken..

Ville bara påpeka detta.









om att fundera

Enligt shape up har jag ätit 1248 kcal idag (ett glas vin är inkluderat)
Över mitt behov med 60 kalorier men ja, antar att det får gå ändå.
Är så glad över att jag inte drack idag och bestämde mig för att gå ut, för eftersom jag verkligen är övertalbar.. Men ingens tjat bet på mig ikväll, och när de andra gick mot krogen gick jag hem som planerat.
bra dääär!

Nu sitter jag och funderar, som alltid.. hehe.
Kommer jag någonsin bli okej med hur jag ser ut egentligen?
Har svårt att tro det faktiskt, för hur mycket jag än går ner i vikt kommer ansiktet förbli detsamma.
Jag hade gett allt för ett fint ansikte, till och med hade jag kunnat ta att vara tjock, bara jag hade ett fint ansikte.
Men det har jag inte, har den värsta utav kombinationer, hela jag är ful. Osymetri råder över hela mig.
olika stora ögon, en jättenäsa som ser helt knölig ut (syns på kort mest tror jag) , min hela ansiktsform...
Kallades inte för ful onödan.
många gånger jag gråtit över det jag ser i spegeln varje dag, så många gånger jag varit är ledsen..
När allt som krävs är att bara komma över det och acceptera att jag är ful.
Men det går inte att bli okej med, inte ens lite.. för allt jag någonsin har önskat är att bli fin.

jaa,  förstår inte ens varför jag skriver om det.. söker ingen sympati. Men de som vet om hur jag känner om mig själv har tröttnat på att höra om det(min familj alltså) och jag går inte gärna runt och säger till folk att jag tycker jag är ful, för de vet ju om det när de ser mig så det är ju pinsamt att nämna. Lika awkward som när en tjock person kallar sig för tjock.

Vart vill jag ens komma.. vet knappt själv. Vill nog bara skriva av mig, säger bara att vara ful, det gör hundra gånger ondare än att vara tjock.


lördag

Hade så underliga drömmar inatt, bland annat om ett sms jag inte lär få.. Rent önsketänkande faktiskt..
Nåväl.

Händer inte mycket idag, fest ikväll för en vän blir det. Tror alla ska ut på krogen sen, men jag är inte så sugen, så drar nog hemåt när de andra drar sig. Kvällens dricka blir typ ingen, ska ta ett eller på sin höjd två glas vitt vin. För socialhetens skull.. Har en "halvvit" månad så som jag fint kallar det.
Efter hur nyår var vill jag absolut aldrig mer dricka så där mycket igen, ovärt...
Hade jag varit bra nog hade jag avstått från alkohol helt och bli nykterist, men det lär ju inte hända.. Gillar drickandet lite väl.. Men att trappa ner på det blir bra.

Morgonens frukost blev på 318 kcal
Ska börja äta havregrynsgröt istället numera, från och med imorgon. Även fast jag hatar det, men vet inget annat bra man kan käka som frukost, har ju dåligt med ideer, något förslag? Kommentera i så fall.

Längtar så till sommaren faktiskt. Ljusare tider ni vet.
Nej men då är jag smal, och förhoppningsvis har jag långt hår tills dess, just nu ligger det väll till mitten av brösten, vill så gärna ha längre, några cm nedanför ungefär, så jag kan ha fina lockar och frisyrer.


blah

Min nya hobby har blivit att scanna folks tumblr's och spara bilder på datorn, haha man blir ju verkligen så inspirerad.. Nödvändig fakta där..

Känner mig ganska gräslig idag, men det är ju inget ovanligt.
När jag tänker på det jag ätit idag så mår jag rätt dåligt. Har i princip käkat ägg hela dagen, variation verkligen. Men vi hade ingen mat hemma och jag var själv, så orka gå och handla? Särskilt för pengar jag inte ens har..
Antar att man får äta ägg dagen lång då.. Det som gör det hela värre är att jag ätit bröd med, borde verkligen minska mitt intag utav bröd.
Är rätt trött på allt jag äter egentligen, måste skaffa nya matvanor, så är det.

Har funderat lite idag, ang kärlek och det jag kom fram till är ju sisådär kul.
jag är verkligen patetisk känns de som, jag är gammal och har aldrig haft ett förhållande, inte ens varit på g med någon, känns ju så sorligt på alla sätt och vis.. Men på ett sätt så vet jag varför det är så.

Har aldrig haft ett självförtroende, blev nedtryckt på olika sätt som yngre, hade kanske inte så jättebra vänner förut heller. Klasskamrater tryckte ner mig, har blivit kallad ful sedan förskolan ungefär och alltid på ett sätt varit "utanför". Var väl aldrig riktigt mobbad men alltid utanför.. Fast kanske har det aldrig varit fel på de, utan mig, som alltid varit för svag. Aldrig stått upp för mig själv, eftersom allt de sa var sanning.. Och vem kan arugmentera emot det?

Är hur som helst rädd för att bli dissad, för jag ser inte anledningar till varför jag inte skulle bli? De gångerna jag "försökt" har jag ramlat platt och blivit generad. Jag är den fula kompisen i alla lägen, någon man tar i sista hand, eller "första bästa". Så är det ju.
Vem vill vara med mig liksom? Inte ens jag orkar. 
Jag förstår. Egentligen.


Dags att sova nu, har blivit alldeles för deppig nu.. Sanningen gör ju ont sägs det och det svider ordentligt.

=)

Är på glatt humör denna morgon! Äntligen har vågen gjort mig glad efter en så lång tid.
Vägde 65 och ett delmål är nått! Nu har jag gått ner sammalagt 7 kg.
7 kg.. jag?? Tyvärr når jag inte mitt mål på 62 kg till den 15.. men varför ska jag skynda egentligen? Ok, snart är det vår... och jag vill vara fin då (och ha kläder att se fin ut i), men om jag skulle gå ner 1 kg i månaden fram till sommaren skulle jag vara smal då tror jag. Men långsamt vill jag inte att det ska gå direkt haha! Förhoppninsvis går det fortare nu när jag köper gymkort iaf. Vill träna där ungefär två gånger i veckan.. 


mått idag!

Januari 6

Vikten ligger på 65 idag!

Mina mått:

midja: 74 cm
mage (över naveln): 91
arm (tjocka delen): 26,5cm
Höft: 94.5 cm
Lår (längst upp): 57 cm
Lår (mitten): 49 cm
vad: 35 cm





December 15

vikten ligger på 66 idag


Mina mått:

midja: 75 cm
mage (över naveln): 93
arm (tjocka delen): 27 cm
Höft: 95 cm
Lår (längst upp): 59 cm
Lår (mitten): 48cm
vad: 35 cm


hej

åh vill inte ha en ångestblogg... Men det är ungefär det jag känner inom mig rätt ofta, ångest alltså.
Den kommer alltid från ingenstans, när jag är själv oftast också. Verkligen sämsta känslan någonsin.
Kände ofta så här som yngre med, men då fattade jag inte vad det var, och de var mest inför grejer i skolan då, så som redovisningar eller när det gällde sociala grejer, som att träffa nya människor.. Var oerhört blyg som mindre faktiskt.. men hur som helst, fan ta ångest!!!! Önskar att det inte fanns i min värld :(

Jag måste försöka bli mer optimistisk, för mig är det alltid det ena eller de andra. Ser alltid allt svart på vitt, finns inget mellanting. När jag bestämmer mig för något, då är det SÅ det är liksom. Liksom inget eller ingen kan ändra sättet jag ser på mig själv.. Jag är ful, och då är det så jag tycker det är, kan inte göra något åt att jag tycker som jag gör. Missförstå inte, hade gett allt för att tycka bra om mig, men det gååår inte för det finns inget som är bra..

Hur som helst, ska möta min rädsla imorgon. Dejt med vågen alltså. Känns inte så kul, det är trots allt 10 dagar kvar till 15 januari och jag vet att jag inte kommer nå mitt mål eftersom viktnedgången stannat på samma siffra mycket länge.. deppigt värre är det!


ååh blä, nu sprider jag bara negativitet all over igen..
En bra grej är att jag haft en BRA dag idag, jobbet gick bra, finns verkligen underbara människor där ute har jag tänkt på idag!


Hon är verkligen så fin!!!






.

Hatar allt men mest mig själv.

don't nobody know my troubles but God

Har haft en konstig dag idag..
Känner mig fet och är nära på att ge upp och bara äta och frossa..
Men vad har jag då kämpat för? Gör ju detta för mig själv, varför ska jag sabotera då??
Vet inte hur jag tänker, klart är det inte i alla fall..

Har fotat mat jag ätit idag men glömde mellanmålen, så vet inte om jag ska lägga upp bilder..
men kan ju skriva om maten

frukost: 1 pågen linfrö brödskiva, med ägg som pålägg, mjölk till - 300 kcal
mellanmål: två clementiner- 40 kcal
lunch: kycklinsallad med fusilipasta i- 150 för kycklingen och 60 g pasta blir 78, och med grönsaker till - 250 kcal typ..
mellanmål 2: tallrik soppa (50)  och yoghurt- (70)- 120

710 ligger jag på nu ungefär.

500 kvar för dagen.
vi får se vad som händer.

och nu tänkte jag vandra iväg till macken och lämna iväg ett paket där kläderna, givetvis var för små.
Livet som fet - man köper mindre storlekar och tror man kommer komma i de.. hah. Pinsamt egentligen.


några ord i natten

Har förberett både frukost och lunchlåda tills imorgon nu.. Allt för att sova lite längre, fast borde gjort det tidigare så kunde jag ha sovit i nuläget! Blir att gå upp i gryningen imorrn, har ett extrajobb så det är därför allt detta görs. Ska försöka ta kort på allt jag äter imorgon så får ni se hur en vanlig matdag är för mig och så, när jag sköter mig.. För det ska jag göra imorgon! Måste komma ihåg att fota lunchen innan jobbet bara, eftersom man inte vill att de ska tycka man är knasig som fotar maten.. hehe.

Allt jag ska fokusera på nu är maten och mig..
Blir dessutom gymkort nu på onsdag, då jag ska dit med en kompis och träna!:)
hej skinny och bye fat.
Så känner jag.

Vill att mina fuldagar ska ta slut, vill känna mig fin för en gångs skull.. Fast jag tror det är omöjligt, haha med tanke på hur jag ser ut. Med ett fult ansikte som jag har ska jag åtminstone kompensera med en snygg kropp. Då blir det lite bättre. Funderar på skönhetsoperation (ni skulle förstå fall ni visste hur jag ser ut, eller hur andra kollar på mig). Men det sägs att det krävs en självkänsla för att någonsin bli nöjd, och tänk om katastrofen blir större (misslyckad operation) och jag blir olyckligare än någonsin? Det kan hända. Ska googla efter bra kirurger.. boka en konsultationstid med eventuellt.. fast detta är nog något jag bara drömmer om, är nog för feg egentligen.
Men man måste våga för att vinna?
Så istället för att lägga pengar på resor kanske jag bara borde lägga de på mitt utseende? För är det inte värt det, att bli glad?


skratta och låtsas som ingenting?

-

så är det

mitt ragg vill hooka upp med min kompis, som också ville. Igår alltså.

känner mig som en stor idiot, fast jag vet att det inte är jag som borde känna så. Känner mig nog bara mest förödmjukad.
Jag är alltid den som hamnar på botten, på alla plan här i livet..


nej ni, nu ska jag bara fokusera på att bli smal.


nyårshell

kvällen började bra men sen blev det katatrof
vart för full
oh ångest ångest ångest
man gör dumt på fyllan
det gör man.
aldrig mått värre än idag faktiskt, så jo. när man tror man är på botten så GÅR det att sjunka lägre trots allt.. det har jag bevisat!!!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus