to much food?

frukost: gröt + knäckebröd med ägg
mellanmål: äpple
middag: en laxfilé i ugn samt matvete till + en tomat.
Övrigt:  ½ liter jordgubbar + en smoothie.

Är det för mycket eller?
ser rätt svullen ut just nu.
Har varit så sugen på choklad, men får inte!!!!!!


time after time after I think oh, lord whats the use

Har ätit som jag inte brukar göra den senaste veckan känns det som, vilket resulterar i att jag känner mig tjockare än vanligt.

Vet inte heller vad jag har för hemsk vikt eftersom har inte vägt mig, har också fått mens mitt i allt. Sätter en liten guldkant på allt omkring.....

Känner mig så misslyckad, har ätit bröd. Bara för att jag lovade mig att jag skulle trappa ned på det, skulle ju ha en detox vecka, inget socker och inget mjukt bröd. Vad var det första jag gjorde dag ett vid lunch? Tryckte i mig mjukt, vitt äckelbröd. Fattar inte vad felet är på mig? Och fattar inte heller att varför jag inte kan ha vanliga matvanor för?????? Det är alltid allt eller inget, finns inget mellanting, precis som det är med min syn på allt. Det är antingen svart eller vitt. ORKAR inte.
Hur kunde jag bli så här? Varför blev jag sån? Varför ÄR jag sådan fortfarande?!


till dig kathrine!

Kan du berätta om det där teét? Det verkade intressant :)

Var visst inget te som jag trodde, ooops! När jag öppnade förpackningen så var det påsar i, som man sedan häller i ca 150 ml vatten och dricker per gång.. Smakar som kaffe, rätt gott faktiskt och passande för mig som tänkte köra en paus ifrån vanligt kaffe denna vecka:)
"Kaffet" utlovar snabba resultat, på endast tre dagar... Jag återkommer om det.. Mer fakta står här på bilden!

Så ser förpackningen ut ungefär!
Utlovar min åsikt  sedan, om det fungerat. Rätt dyrt att köpa? Typ 95 kr genom nätet.. Men hittade mitt på ICA för 75 spänn!

hej

Har ganska ont i huvudet.
Solen skiner idag också. Tänkte sola men grannarna har massa folk över hos sig och man ser rakt in till oss från de och det känns inte vidare trevligt det direkt, jag kollar knappt på mig själv när jag är halvnaken.
Alltid samma strand/sommarkläds ångest. Samma visa varje år.. dock så är det bara maj än, och jag gillar inte heller direkt att sola ens, att ligga och pressa är inte min grej, har aldrig varit. Fast jag gör det ändå, har tvingat mig till det de senaste åren eftersom jag inte kan göra annat när jag är halvnaken på en strand exempelvis.

min helg har annars varit rätt bra, rätt kul har jag haft deet.
Kände mig inte allt för förskräcklig när jag var ute i fredags, och inte för att verka självgod vilket man typ alltid gör när då man nämner något positivt (....) så var folk så trevliga mot mig, det var många som kom fram och sa att jag såg bra ut. Förstår inte varför idag, för allt jag ser är en småfet brud som är osymmetrisk och FEL på alla sätt och vis. Men ja, i fredags var jag väl något annat.
Är så trött på att vara ful, när jag blir smal ska jag bli vacker. Kan det inte få hänga ihop? Snälla.

Från och med imorgon tänkte jag försöka köra en nyttighetsvecka i 5 dagar, lite detox(?)
Har köpt hem ett lovande te, som ska visa resultat på vågen efter tre dagars användning.... Rensar "slaggprodukter" i kroppen tydligen.
Bring it ON.


f- you

cyklade hem med punkterad cykel och en lika punkterad själ om man ska låta poetisk.
Vissa personer är bara skit har jag fått inse genom den hårda vägen, svart på vitt om man ska säga så.
vet inte vad jag ska säga, känner mig tom på ett helt annat sätt än annars..
är de inte ute för att unyttja dig så sviker de dig bara.
guess it's true.

jag är även fylld utav massa alkoholkalorier, hejhej äckel. Jävla äcklel jag.

det är ju sommar nu

Igår så såg jag massa live thinspo's.
Det är sommarvärme och alla går lättklädda, och jag blir avundsjuk på dem. Jag kan inte ha fina sommarkläder ännu, allt jag har på mig ser förjävligt ut.. Fula ben (tveksamt om viktnedgång kan hjälpa dem..), gäddhängs armar, och ballongmage, det är jag det.

Visserligen har jag nu gått ner lite i vikt, hoppas hoppas det stämmer och att vågen inte luras med mig...61,5 stod den på imorse, innan toabesök och innan frukost...  Tror jag föresten ska börja väga mig tisdagar och fredagar också istället för varje dag.

En annan sak som är lite kul är att några vänner tycker jag ser mycket smalare ut. Fast det är ju lite överdrivet att säga "mycket" för det stämmer inte. Men jag ska bli mycket smalare så att man kan säga att jag blivit mycket smalare:) För det är ju allt jag någonsin velat.

Har också tänkt på när jag sa att jag skulle bli gladare när jag nådde 65 kg, det blev jag.. fast den lyckan blev tillfällig. Sen så sa jag att jag skulle känna mig stolt när jag nådde 62 kg och det blev jag.. till en början. Nu tycker jag inte det är värsta grejen eftersom jag fortfarande ser(är)tjock ut.
Det är ju galet hur mycket fetare jag faktiskt är än vad jag trodde. Kan ju i alla fall säga att den dagen vågen står på 60 kg kommer jag känna en lättnad hur som helst och när den väl når 58 kg så vet jag inte om jag kommer vara nöjd med mig själv, det är för naivt av mig att tro.

Det jag däremot hoppas på innerligt är att jag blir GLAD på riktigt då, eftersom det ultimata målet kommer vara nått.





-

Helgen var hemsk, matkatastrof i 48h.
Blääeh. Tänk att timmar kan förstöra så jävla mycket.

Utgången sög också, mest för jag kände mig ful som vanligt, och hur peppad blir man då?
Det är komiskt (fast nej) att alla raggar jämt på mina vänner och jag står alltid bredvid, "fula kompisen" syndromet, joodå.

Har i alla fall inte vägt mig idag, lär ju vara en förödelse i sig.
Borde egentligen ställa mig på våghelvetet men vågar inteeee.

Så jag låter bli.

Blir en springtur sen tror jag.
Hur tränar ni andra?




:PpppPpppppppppppPppppPP

Inget lördagsmys här inte!!!
Blev istället en godispåse som nu ligger i både magen och toaletten (kloakerna? vart nu allt tar vägen) :))))))
Känner mig värdelös, och fet. Ja. jag är tjock, ett fetto.
Vet ni vad som är ännu trevligare? jag vill fortfarande ha resterande godis som är kvar i påsen.
Fast jag spydde upp det för mindre än en h sedan.
nä, ni. Det här är förskräckligt.
fan för allt bara. Fan för allt.


Så himla bra och kul också att vi ska ut ikväll, jag m.fler. Känner mig verkligen asredo för det..
Svullen, helt fel, för tjock och alltid den fulaste i rummet.
Partyyyyy.




"nyttig" efterätt

Försökte mig just på en, rätt onödigt av mig men i alla fall..

Banan med choklad i ugn var det hur som helst.
Tog en liten banan (89 kcal) och en chokladbit mörk 70% (59 kcal)

Gör ett litet snitt i bananen, lägg i chokladbiten(ar?) (jag delade min ruta fler gånger och la in de lite över allt) och sedan lägger man bananen i folie och in i ugnen i ca 15 min i 175 grader.

och så var det klart..

Något man kan göra när man har middag och är ansvarig för desserten och inte vill äta allt för onyttigt? Man kan ha glass till också, kan säkert bli gott !
Om jag skulle haft glass till hade jag kört på lättglass, och voilá en dessert på mindre än 200 kcal!!!


om att springa

Jag tränar, men inte tillräcklig förstås..
Så nu resten av maj månad, ska jag fortsätta med mitt "röra på mig- varje dag" löfte som jag hade när månaden började. Dvs någon form utav motion ska utföras dagligen... Ogillar starkt mina innerlår (dallriga) och magen (dallrig) så jag antar att det bästa sättet att "fixa" det är genom att springa och köra intervaller? Vad tror ni?
Har en teori om att resultat syns relativt snabbt när man håller på med att springa. Har jag rätt??

Är faktiskt rätt så taggad på att springa regelbundet, jag till och med drömmer om det på nätterna.... 
Dock så är det alltid roligare i mina drömmar än vad det faktiskt ÄR med att springa IRL så att säga, men jaja... Vad ska man säga... Finns nog ingen annan träningsform jag faktiskt kan se mig själv utföra regelbundet än just springa... Brukar "avundas" andra som springer, eller..det är mer att jag beundrar de medan jag själv är så lat.

Vill inte vara en fet latmask. Inte längre.

När lönen kommit in på mitt konto är det dags för att köpa riktiga löparskor!

bleehh

1300 kcal idag.

Cyklat 4,5 km.. Nästan inget alls men ändå bättre än totalt inget.

Imorgon ska jag jogga.
Fastän jag är tjock så känns fettet inte på samma sätt som det gjort tidigare, finns lite mindre att ta i.
Fast det är inte bra nog, blir inte nöjd förens jag ser ut som gurlzen på bilderna jag beundrar hela tiden.


det är måndag och en nystart

.

De senaste dagarna har varit ganska bra faktiskt, matmässigt vis kan man säga att det var tvärtom.
Har ätit onyttigt konstant i tre dagar nu och känner mig rätt äcklig. Förstår inte varför jag gjorde det när jag faktiskt hade ett val... När jag äter onyttigt medför det inte bara ångest, hela jag känner mig bara äcklig och misslyckad.. Hatar att jag också är en allt eller inget person, jag kan verkligen inte bara ta EN godisbit, jag måste ha hela påsen, även fast magsäcken nästan svämmar över så ska allt jag har framför mig ätas upp. Det är inte heller så att jag "njuter" jag slänger i mig allt jag kommer över bara. Jaaja, måndag imorgon och jag ska vara back on track, vet ni. För att jag måste.
Kommer aldrig någonsin bli nöjd med mig själv, inte ens komma i närheten av "nöjd" förens jag väger typ sju kg mindre än nu. Ja, tror inte längre -fem kilon kommer vara tillräckligt för att jag ska bli fin.
Men trots matproblemen så var dessa dagar fina. Var faktist geniunt glad under helgen, och det var längesen jag var det.. Så, jag antar att det får gå.
Ska inte väga mig fram till torsdag i alla fall, behöver tid till att sköta mig så det syns på vågen.. hehe.

Föresten, har skapat en privat blogg nu. Dvs att jag skriver mer personligt om mig och allt det innebär i den, mer än jag kan göra här..
vet inte hur jag ska göra med er som vill ta del av den.. Liksom man vill ju ha en garanti på att den inte kommer komma vidare och att de inte är "fel" personer som läser den. Några förslag????


:)

Var sprang i regnet förut, har aldrig löpt i regn förut och jag måste säga att det var UNDERBART. Skojar faktiskt inte alls, det var så härligt när regndropparna föll ned och man bara sprang fortare än vindeeen, precis som ingenting. Är rätt stolt över mig...FAST var inte ute länge alls, hade min iphone med mig och blev orolig när det började spöregna, kul om den skulle bli vattenskadad? (nej) Hann springa 10 minuter ungefär i alla fall, och jag verkligen sprang, nästan hela den tiden faktiskt, vilket för mig är väldigt bra:)

Annars så har jag inte gjort så mycket idag, städat i princip och lagat mat/bakat.
Är inte ens i närheten av klar med städningen, haha.. Blir aldrig bra nog vet ni, så det tar tid.. men jag ger också upp rätt fort när det inte blir precis som jag vill..Vilken lirare jag är då.
Åt också kvarg för första gången idag, blandade med en tsk kakao och sötningsmedel.. Tyckte det smakade nästan precis som chokladpudding, haha deet ni!! Min nya favoritkcalsnåla grej kommer det lätt att bli ♥ Tycker ni borde prova, är inte mycket kalorier heller i kakao om man tar någon tsk!

Insåg en sak förut också när jag mätte mig, brukar faktiskt ta mina mått dagligen också när jag inte har nått att göra.. haha.. Patetisk som jag är! Och så jämförde jag lite med mina mått för några månader sedan.. Det är skillnad!!! På magen och midjan med faktiskt, där jag tycker jag inte alls ser smalare ut så är jag faktiskt det! Kändes sååå bra och jag kände glädje för första gången på ett tag. Insåg också att jag borde sluta noja så mycket över att jag går ner så sakta i vikt eftersom jag slutar ju inte med det, och jag KOMMER gå ner alla kilon jag vill.. Bara att det tar längre tid än väntat. Får också försöka se det så här att för ett år sedan och egentligen för mycket längre tid än så, så VILLE jag bara gå ner och alla mina försök till att gå ner var misslyckade gång på gång. Denna gång har jag faktiskt gått ner 10 kilon hittils och den här gången är det faktiskt så att jag kommer gå ner ytterligare, ända tills jag når det jag vill uppnå. 
 


dagens

Vägde under 62 kg idag
hur det nu är möjligt. :o
känns också som jag lär få mens vilken sekund som helst, förklarar mitt humör igår då.. Blir alltid ångesfylld, följt utav deprimerad. Jättetrevligt.


jaja, det var väl allt för nu..


rädd för allt

Har ångest en kväll som denna.
Raslöst och jag känner mig rätt tom och ganska så ensam. Eller vadå ganska ensam, jag ÄR så ensam. Ensam ensam ensam. Ibland så tror jag att inget kan rädda mig.

jag vet inte vad jag ska göra för att få det att kännas bra igen.


blahha

Ååh, vaknade till ljudet utav regn tidigt imorse och somnade om igen.
Gillar faktiskt när det regnar.. I alla fall dagar då man bara är hemma :)
Tänkte städa här hemma idag, röja undan och få någon slags ordning. Tycker det ser så kaotiskt ut hos oss...
Ska ha en del folk över i helgen och så, tror man kallar det för fest... Lite nervöst haha, har aldrig haft en "riktig" fest, visst förfester med några få personer har det varit många gånger.. Men nu kommer det ganska många mer än nåra få .. hah. hur ska detta gå?!

Vägde mig idag, deprimerande siffran 62 kg visades. Har jag inte gått ner ett enda kg på en hel månad? Står jag stilla på den förbannade siffran? Jag kan åtminstone "trösta" mig med att jag verkligen väger 62, och att det är -10kg som jag gått ner. Stör mig så otroligt att det inte syns mycket på mig, haha. Man tror att 10 kg är mycket men så är det faktiskt inte, inte när det gäller mig! Låg ju på normalvikt innan jag började gå ner visserligen, och är fortfarande "normalviktig".. Så det är liksom om man är "större" än normalt eller hur jag ska förklara det som det syns när man gått ner. Det är min teori i alla fall.

4 kilo till min målvikt. hahaaha. När fan kommer jag nå den egentligen?! Är ju förfan sämst på att gå ner i vikt. Uppenbarligen.

så kan det gå!

Min dag började rätt dåligt matmässigt, åt waay much till frukost så jag dumt nog bestämde mig för att inte skriva upp det i shape up, hela dagen gick förbi nästan utan att jag skrev in mitt matintag.. Men under kvällen bestämde jag mig (efter att ha haft nästan panik över att inte veta hur många kcal jag ätit) räkna och se efter.
Alltså kändes verkligen som jag frossat hela dagen, men när jag skrev in allt i shapeup landade intaget på 800 kcal. Nästan ofattbart för mig eftersom jag trodde jag skulle ha ätit för MYCKET mer, kändes så... 
Dumt nog åt jag mer sen, förstår inte varför eftersom jag inte ens var hungrig.. Men ca en halv quornburgare (50 kcal) Äpple (70 kcal) och 18g skiva vitt ciabattabröd med philadelphia på (50 kcal + 20 kcal =70) = 190 kcal extra ungefär... Ligger alltså på ca 1000 för dagen, så kan det gå minsann.. :o.


dags att springa

Är sjukt svullen... Har ätit för mycket bröd. Så fort jag "förbjuder" mig något ska och vill jag ha det mer än något annat, precis som en barnunge..
Fetttooo. Ska googla lite på hur man blir mindre svullen, annars, fall någon har nått råd. Tipsa tack!

Dags att springa snart. Kvart över ska jag ha kommit utanför dörren hemifrån.
Är faktiskt så osugen jag kan bli på att gå och springa, men jag kan inte svika mig själv helt nu, när jag bestämde att det skulle bli vardaglig träning fram till helgen som kommer.


jaa btw, ingen kommentera förra inlägget så blir ingen bild. Lika bra faktiskt eftersom jag är för äcklig för att ses!

!

Japp var ute och sprang tidigare... Var rätt skönt. Är inte så kul under tiden dock, men efter man är färdig är det så jävla värt det! Går typ bättre och bättre för varje gång jag ger mig ut också, orkar springa längre sträckor, visserligen är mina sträckor inte så värst jättelånga, men från att gå från att vara en som typ aldrig sprungit till en löpare(nåja) är det rätt bra... Eller ja, är på god väg att bli. Det som är så bra med löpning är ju att man slipper se dum ut, som jag brukar göra på pass och dans exempelvis... Har ingen koordination direkt, och att springa kan ju vem som helst, man är ju trots allt gjord för det :) I en lycklig framtid ser jag mig själv springa längs havet.. Det är typ min dröm, att se bra ut medan jag springer i en vacker miljö... haha!

Sågs med en kompis som jag inte hängt med på ett tag, hon tyckte jag blivit smalare... Fast sen sa hon att ingen av oss två är så "överviktiga". Kändes SÅDÄR. Men det är ju sant, är ju inte smal direkt... och enda anledningen till att jag tar åt mig är för att jag borde ha blivt smal vid nulaget... Alla kilon jag gått ner syns ju knappt och jag borde fan ha gått ner typ 20 kg redan. Har ju hållt på en evighet.. känner mig relativt misslyckad faktiskt.


vill se ut så!!!!! Bara för att funderar jag på att posta bild på mig imorgon, tar kort imorgon bitti och jag funderar starkt på att lägga ut de här så får ni se, men då måste ni kommentera något, säga sanningen om hur illa det är.
Har vi en deal? Jag postar - ni är 100% ärliga?


ut och springa

Först drömde jag om att jag åt massa onyttigt inatt. Alltid lika härligt att vakna upp och fråga sig själv om det verkligen hände?.. Sedan drömde jag om att jag föll ihop mitt på gatan (lägligt nog vid en ambulans) och så skulle  en sjukvårdare kolla mig, och han klämde liksom på min mage och sa att det är så "jobbigt när valkar kommer i vägen".. Vaknade upp förolämpad och ledsen, haha...

Denna morgon fick jag för mig att prova gamla jeans, som jag hade för typ 4 år sedan. Var för tjock för de, men det värsta är att då jag faktiskt kunde få på mig de var jag tjock då med. Vad fan är jag nu alltså?
En sida av mig säger att det kanske inte är så konstigt att de inte passar, eftersom jag inte hade former då(valkar ej inräknade) dvs höfterna hade väl inte formats helt hundra kanske, är väl kanske logiskt att det är skillnad på någon som är 16år och nån som ska fylla 20?.... Vi får hoppas så. Vill gärna tro att jag är smalare nu.. Fastän jag känner mig tjock.

Snart ska jag ut och gå/springa.. Vill se någorlunda smalare ut tills helgen som kommer...
Detta bli faktiskt min sjätte dag som jag verkligen rör på mig.
ons: sprang
tors: sprang
fre: 5 km promenad
lör: en h promenad
sön: cykeltur 4km  (typ nada men ändå)
Idag: springa/gå

Om jag sedan inte hade ätit som en gris hade det varit riktigt bra, nu är jag helt ok nöjd med förra veckans insatser...


-

tror inte något kan göra mig glad längre


:(

Ätit bajsmycket idag med, men gick en timmes promenad nu på kvällen. Kan jag lita på att jag brände 300 kcal (enligt runkeeper iaf)?
Vill så gärna tro det eftersom jag hamnar på mitt mål för dagen då, som är 1200 kcal..
Är ensam ikväll, så ledsamt är det. Hatar att vara själv i perioder, jag är som ett sällskapssjukt husdjur ibland faktiskt, vill ha någon i närheten helaaa tiden.. men min orsak är att jag inte vill tänka och jag vill sluta va så misslyckad, och jag trivs inte med mig själv i min ensamhet heller... Hade föreslagit så mycket ikväll om jag hade varit smal, men nu är det lite som att jag väljer mellan att bli smal eller gå ut och bli fet (för det blir alltid kcal när man är med andra..) Ska i alla fall se den där "never let me go" filmen som visas ikväll på tvn.. Längesen jag såg en film, dricka cola light till ska jag också göra . Superduperrrtrevliiiigt ska jag ha det när alla andra lever livet gott och väl och är lyckliga ska jag sitta hemma i min ensamhet. Jajamän.


fetfetarejag

Inom en h ska jag vara i stan med en kompis för att "luncha"..
Vet redan vad jag ska ha i så fall, eftersom vet vart vi ska äta och då har jag kollat upp kcal innan i det jag tänker beställa.. 290 kcal för det jag ska ha, låt gå..
Tar cykeln dit, så får se hur mycket jag bränner på vägen dit. Antar att vi går en runda på stan med, innebär att mer kalorier bränns!



different kind of girl

Började hetsa tidigare ikväll bara för att.. Vet inte hur jag ska förklara tankesättet, men kan tänka mig att vissa förstår att de är något som bara kan hända sådär.. Dock tänkte jag att jag skulle spy upp allt, men som ni alla vet går de inte som man vill alla gånger.... Fick inte upp ett skit, inte en enda betydelsefull klump och så ringde min telefon mitt i allt och jag var tvuuungen att svara för hade även fått ett sms som det stod "påväg" i. Hade inte räknat med att ses med nån alls... Var ju tvungen att avbryta mitt försök till att få upp det jag satt i mig...
Så istället för att ligga på 1200 kcal som tänkt idag ligger jag på ettusensexhundraåttioåtta förbannade kilokalorier. Detta efter en promenad inräknad... härligt.
Känner mig så värdelös bara, ni förstår inte. Eller så gör ni.


aah

Lagade precis lunch och har ätit, bulgur med laxgryta i någon sååås.. ingen som helst aning om vad den innehöll.....
Men eftersom jag har mycket "erfarenhet"(vad ska man kalla det) av kaloriräknade de senaste åren så tror jag min måltid ligger på ca 500 kcal, men skrev upp 560 i shapeup för säkerhetsskull..
Enligt min lilla app så ligger jag på nästan 1000 kcal just nu.... Ahaaapp, får försöka se det positiva i det hela, har ätit nyttigt.. (minus såsen då) gröt till frukost, fullkornsbröd, bulgur, mini tomater och lax ligger i magen.. Nyttiga jaag.
Måste lägga av med bröd tror jag, det är en stor last för mig faktiskt.. så. himla. GOTT. Men också anledningen till att jag ser himla svullen ut.. Tips på hur man ska sluta?

Det är Fredag idag som ni förmodligen är medvetna om, vad händer för er en dag som denna, och ikväll?? Gillar att höra hur andra har det. Själv ska jag inte göra något tror jag, inte dricka iaf. Känns konstigt.. Men behövligt är det väl, har blivit för mycket av det den senaste tiden. Kommer dock bli så deppig sen om det klarnar upp till kvällen (just nu är det molnigt och ser ut att vara nära till regn) för då vet jag att alla lär sitta ute på uteserveringarna och bara ha de bra medan jag sitter någonstans och har ångest i vanlig ordning.

Måste börja göra mer produktiva saker, när jag är ledig och inte är med vänner sitter jag bara hemma framför datorn och tvn...


-




Så, var och sprang igår och imorse. Eller tja, var mest intervaller, har ju en nästan obefintlig kondition... Men den lär bli bättre!! Nu ska jag göra mig en hälsosam lunch, kycklingsallad blir det!!
Är för trött på att vara fet.


frkost

Godmorgon!

Vaknade på bättre humör idag, och bestämde mig för att ställa mig på vågen.
Till min stora förvåning vägde jag 62 kg fortfarande. Är lite i chock kan man säga, eftersom jag ätit som en gris den senaste veckan.

Nu ska jag i alla fall gå ner och äta frukost och sen, lite senare ska jag ut för en springtur!!
Vill väga 60 (men helst under det.. till ett specifikt datum, som är relativt snart) och har ingen tid att förlora..

smalsmalsmal ska jag bli,




Emmène-moi aussi loin que possible

Sitter och lyssnar på härliga Kent.. och deppar sönder.
Ibland är allt bra kasst ska ni veta, speciellt när det gäller mig... Verkar bara som att alla utnyttjar mig ständigt, tills de finner någon som är bättre vilket de alltid gör. Samma visa varje gång.
Känner mig som någon slags punchline i ett dåligt skämt, för det är så mitt liv känns emellanåt, som ett jävla dåligt skämt. För någon måste driva med mig?
Mensom någon sade till mig en gång, och kanske tusen därefter till är att "det blir vad man gör det till" och jag undrar om de verkligen är så det är? För det tror jag inte, det jag tror är att ibland så kommer man till en gräns till en nivå där det inte går att ändra på något. Men jag ska väl försöka, en gång till då.. Det där med att tänka positivt. Har inte gått så bra förut med det tänkandet, men iaf. one more try then.
vill bara må bra..snälla.

har en plan för de kommande dagarna, ska äta mellan 1200 och 1400 kcal om dagen (varannan dag) och springa varje dag, typ 20 min om dagen. kan väl fixa det??? tror jag lär gå ner i vikt på det. Ska höja kcal antalet, måste väl göra det så jag inte sabbar min hela ämnesomsättning eller nått och i slutändan blir ett fetto (större än jag redan är)..

svamlar bara massa nu så låter bli att skriva mer för ikväll... natti

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus