Efterbild


Här är shortsen jag snackade om för något inlägg sedan. Strl 38.  Fast ja, jag ser/är ju tjock ut forfarande så det är ju inte mycket för världen det där, men förut var de i alla fall jättetighta så att fettet vällde liksom över kanten.. Lite progress hur som.

fuck it

smutsig på insidan
en kaka och 2 chokladbitar senare

äter fast jag vill stå emot.
håll bara käften och gör det.
Ett sådant jävla äckel.


not the lucky ones

Drömde något utav en mardröm inatt.
Min största rädsla besannades typ, jag var jättefull och bestämmer mig för att ringa x.. Däckar efter samtalet? Vaknar dagen efter och ser på mobilen att vi snackat i 8 minuter, jag bestämmer mig för att ringa upp han för att ta reda på vad som sagts eftersom jag hade en konstig magkänsla .. Och ungefär strax innan jag ringer han sitter jag på nätet och hittar hans blogg där han skrivit om mig, med namn och allt och sagt att jag inte var som han trodde, att jag var en besvikelse och efter att ha träffat mig vill han inte ha med mig att göra mer.
Så då när jag ringer han så lyfter ingen på luren först men tillslut så svarar han och jag konfronterar han med att jag läst bloggen.. och så lägger han bara på. poff- vaknar i tårar.
Det kändes sååå äkta, och det värsta är att jag säkert fått dissen på riktigt nu. Har ju inte hört från han och enda anledning till det är att han förmodligen insett att jag tanken på mig var bättre än vad verkligheten var.
Jaa, det svider faktiskt om jag ska vara 100% ärlig vilket jag är. Tror jag ville ha mer vilket inte spelar roll eftersom jag aldrig är bra nog, ful och tjock som jag är så förstår jag inte vem som kan gilla mig?

hah, är verkligen nere just nu.
Ska på fest ikväll och jag tänker bedöva min smärta med att dränka allt jag känner i alkohol. Vad ska jag annars göra? Kan lika gärna bli lika tom på känslor som jag känner mig som person. Fast bara för att jag sa det nu lär jag väl få största snedfyllan med tårar. Precis lika lyckat som det brukar bli... Antar att jag får dricka med måtta, ska ju trots ALLT vara på jobbet imorrn, vilken höjdarhelg detta är/blir känner jag.
 
dags att inta dagens dos av koffein nu i alla fall.
hejsvejsss.

1500 kcal...

.. landar jag på rätt så exakt.
Får vara helt okej med tanke på att jag ätit ute och ätit choklad med idag..

Har en deppig kväll atm.
känner mig jätteful och det är ett fakta att ingen bryr sig om mig.
patetisk, tjock, ful och ensam det är jag.
palla.


sockersockersocker

Åt "nyttig" choklad, ni vet 70%.. Men ser inte det som att jag är nyttig direkt när jag ätit det, dock känns det bättre än om jag hade tagit en vanlig mjölkchoklad...Fast åt nästan 500 kcal på det. Mm jag är så bra jag. Verkligen. Men ser det som mensens fel. Japp, rimligt..

Känner dissen också av en person som inte hört av sig... fast varför skulle han? Jag är inte direkt något att ha.
Ska ta och göra mig lite i ordning för kvällens bravader, eller mitt hem... Något i min vardag måste väl få vara i balans.


XX

massa strunt står skrivet nedan

Kan knappt sitta ner utan att det gör ont. T r ä n i n g s v ä r k.
Hemma igår hos kompisen bjöds det på scones, känns som att jag höll det i helt okej schack, tänke ta och räkna ut kalorierna i allt snart. Så får vi se hur illa det blir. Men ska tänka på att jag cyklade 8km allt som allt och körde ett pass.. och allt jag åt tidigare under dagen var frukost och senare en banan.

så såg gårdagen ut;
frukost: gröt + brödskiva
mellanmål: banan + yoghurt
"lunch:" halv banan + ett glas mjölk
mellanmål2: äpple
middag: 2,5 scones med tillbehör...
övrigt: 400g jordgubbar

Fast nu när jag ser min mat här, fyfan säger jag då bara.
no wonder im faaat.

Fick min mens idag imorse med, så allt är allmänt pissigt. Blir ni också sånna? Det är ju sjukt hur mycket det kan påverka ens humör, fast kanske inte egentligen.. Alla dessa hormoner. Dock är det obehagligt hur man kan må, att från ena sekunden skratta och i nästa sedan vilja gråta för att allt är meningslöst.
Jag blir nästintill deprimerad under den perioden tror jag. blööah.

Som ni vet så är det fredag idag, helgen är kommen.
Jag ska vara upptagen med vänner i dagarna är det tänkt, klart ska det ätas ätas ätas ätas ätas och ÄTAS.
Men nja, för min del så får vi se, är inte vidare taggad på att fetta i mig massvis.. Så det är ju bra. Ingen tvingar mig att äta, liksom blir ju inte matad. Så vi får hålla på att självkontrollen är bra bara..





rubrikkkk

Insåg idag att jag har gått från att ha strl 40 i kläder till ungefär 36 nu..
Är nästan där i alla fall. Har hamnat i en väldigt konstig storlek nu, är mellan 36/38..
38 kan vara för stort och samtidigt kan 36 vara lite för litet..

Är i alla fall nöjd över detta, har ju nästan gått ner 2 storlekar då vilket är uppskattat :D

Har en bild på mig själv i ett par shorts i storlek 38 som är stora på mig numera, kan ju ta och lägga upp den här eventuellt kanske? Dock ser min enorma mage ut som.. ja som en enorm mage.. Men det får man ta..

Idag har jag en fruktansvärd träningsvärk i skinkorna, kan knappt gå.. hehe, har jag kämpat hårt då tro? Fast jag tycker inte det egentligen.. men träningsvärk är väl alltid posiitvt ändå dock? Var i alla fall på ett pass på gymmet idag, gick sådär eftersom någon form utav smärta strålade ut i mina lår.. så var svårt att hoppa och springa och jag vet inte vad. hah. Men jag var där i alla fall, och varje träning är bra för mig.

Bortbjuden till en kompis ikväll.. Kommer bjudas på mat som alltid.. Fast det får gå. Vill ju inte framstå som ett matvrak framför min vän så det kommer hållas under kontroll hoppas jag.




fetaste flickan i världen

då var man hemma från stan då, 
provade massa byxor, kände mig fet i vartenda par men köpte ett tillslut ändå.. för jag var tvungen faktiskt.. dock var det högmidja på de, och de är faktiskt det enda i jeansväg jag kan tänka mig för det ser man smalare ut i. Smalare fast fortfarande fet... mhm så kan det vara.

Känner mig jättedeppig för tillfället.  Snart är sommaren här, våren är kommen (nåja, den håller i alla fall på att bryta ut ordentligt snart) och jag fortfarande tjock, precis som jag varit i alla år. Javisst har jag gått ner i vikt, men det är inte tillräckligt alls och jag är fem kg och fem år ifrån min målvikt. Det går så himla sakta känner jag, snart april fan och jag borde ha nått min målvikt vid det laget, för har faktiskt inte "slarvat" förutom på helger med alkohol.. Och det är väl kanske därför det dröjer.  Ser ju vart problemet är faktiskt, måste sluta slarva på helger helt enkelt, fall de bara vore så enkelt.

är det patetiskt att jag vill att folk ska märka att jag gått ner i vikt och att så fort ingen säger något så gör min hjärna om det till att personen tycker jag är tjock? Kan inte hjälpa att tänka så, men jag är förbannat beroende av att bli bekräftad, det vet jag.. första steget är väl att erkänna det för sig själv ändå.. så ja. hej, jag heter x och mitt självvärde beror på hur andra uppfattar mig.

hah.  vet hur det låter och jag svaret på min fråga är väl ett ja..


onsdag, kreativ rubrik

Idag vaknade jag med känslan ångest, alltid lika härligt att vakna upp till....
Fick inte mensen inatt som tur var, är ju asjobbigt att vakna mitt i natten och behöva gå upp och ta sig en tablett mot värken.

frukosten blev som vanligt en halv portion havregrynsgröt och en brödskiva till med nyttigt pålägg. Men jag äcklas av mig själv ändå, det är svårt att förklara men jag bara gör det när jag tänker på det jag äter, att jag tuggar och sväljer och att det sedan frodas fett i mig, det är i alla fall så det känns och det ger mig stora känslor av ångest när jag tänker djupare om det..

snart ska jag upp på stan med en kompis, är inte kul att shoppa när jag inte nått min målvikt känner jag.. så vi får se hur det blir. Fall det blir något så köper jag nåt som jag kan ha som smal sen med, så jag inte slösar pengar.. men som sagt får vi se hur dt blir med det.

Ska ta och göra mig en lunch nu, lutar mot kycklingpytt.. Kcalen i det får väl gå an, max 300 i det.

måste dra mig nu. hejhejsvejs.


sometimes in my tears i drown

Hamnar på under 1000 kcal idag (800)
kunde ha blivit hälften av det (500 alltså) men blev bjuden på "dessert" på kvällskvisten av mormor, yoghurt med riktiga jordgubbar.. kunde inte säga nej. 

känner hur jag svullnar upp nu, och det är väl inte pga kcalen egentligen utan för att mensen är på g. Får den nog lagom tills imorgon, säkert under natten eller så. Såå trevligt. Har mens sjukt ofta också, vet inte om ni lagt märke till att jag skriver om det typ hela tiden ungefär.. Det är för att jag ständigt har det också. Lagom kul att få varannan vecka :)))

Var ju och tränade idag, är ganska nöjd med hur mycket jag hängde med på av stegen med tanke på att jag kände mig smått ofokuserad, påväg till gymmet när jag cyklade såg jag massa svarta prickar framför ögonen, trodde nästan jag skulle crasha men neheje ni, jag klarade mig. Fatta vad pinsamt föresten att svimma på gymmet eller något. Det mest pinsamma jag sett någon göra på ett gym är när denne åkte av ett löpband, haha såg sjukt kul ut (förlåt) när den trilla på rumpan nästan efter att ha åkt av. Snacka om awkward moment  ;)
Men näe kommer hädanefter äta mer energi till innan träning så jag hänger med, känns onödigt att sabba det för sig själv. Vill ni veta något knasigt föresten? Kändes rätt bra att se typ "stjärnor" sen när jag cyklade hem igen efter träningen, för det kändes så braaa att jag DÅ hade ätit för runt 300 kcal på hela dagen och sen även tränat en h. Kände mig... glad (?).  klart klantarslet förstörde den goda känslan senare, men ja.



Glädjer mig föresten att det var några st som ville ha lösenord till en ev skyddad blogg. Ska fundera på saken under dagarna sen låter jag er veta hur det blir. Ni som kommenterat kommer få tillgång garanterat! :)




frukost

En halv portion havregrynsgröt och en brödskiva med skinka, gurka och paprika på som pålägg.
Känns rätt hälsosamt i alla fall.
Idag ska maten verkligen gå i hälsans tecken, alltså ingen jävla choklad (eller sött) Det är officiellt, tänker inte skriva ut de så här och sen gå och göra motsatsen. nejnej.

blir ett pass på gymmet också senare under dagen, japp.

funderar på att lösenordsskydda bloggen, ellr göra en till.. som är lösenordsskyddad. Så jag kan skriva mer privat och öppet. Är så rädd att en kompis ska läsa min blogg, det förstör ju hela grejen.... jag kan inte öppna mig för de som är nära, någon som är intresserad av att få lösenordet isåfall? skriv gärna en kommentar till detta inlägg.


no good

jag är fruktansvärt fylld av äckel just nu
har ätit choklad idag, ska få mens snart så det är väl därav begäret efter sött kommer. Sorligt nog.
Vill fan bli smal, blir man det av att äta onyttigt? nej.. tomma kcal som faktiskt bara ger mig en sekunds bra känsla och en evighetskänsla av ångest sen, slutsats = aldrig värt det.

känner mig fett(he he) misslyckad just nu, med all rätt.
Fan ta mens. fan ta mig.


Det känns tungt idag

There comes a time where you fade to the blackness
And when you starin' at that phone in your lap
And you hopin' but them people never call you back


hmm

Det är ju sjukt hur fet man kan känna sig
fast vet inte om det bara en känsla som det är. Jag ser ju i spegeln hur stor min flabbmage är.. tyvärr.

Vikten imorse låg på samma som igår, något gram över 62 kg.
var ute igår och jag bröt min inte dricka månad ytterligare..
skäms ju över mig här, ska ner i vikt och dricker vin på samma gång. Hur motsägelsefull av skit är inte jag?

säkert en jävla ölmage jag har, det mest osexiga som finns!! 
Det är det faktiskt. Inget är mer osexigt än att ha mage när man är tjej(och kille för den delen) tycker jag, i alla fall på mig.. vad är det värsta stället att ha fett på enligt er andra? Rygg samt mage går mina röster på, aka mina största komplexområden. (förutom ansiktet)

har en riktigt dålig utseende idag känner jag, och ändå måste jag bege mig mot stan.
Har inga kläder nämligen att ha på mig ikväll. Ja vad gör jag ikväll tro.. återkommer om det, för planerna är tveksamma. men måste ha något att ha på mig ändå.
fint.


hur det gick med mitt mål

Jaapp nu är fredagen här och jag skulle väga 62 kg idag.
Hur har jag lyckats med det?

..............
...........
....
..

Vägde strax över 62 kg imorse, typ 62,1 eller 2.
Så himla irriterande så ni anar inte, haha. Kan inte vara glad för jag ville väga exakt 62kg tills idag.
Men jag är närmare än vad jag var igår i alla fall.

En sak jag är ganska så nöjd med på min kropp är faktiskt att jag har mellanrum mellan låren, och hur mycket jag en pressar ihop benen så nuddar inte låren varandra, på tal om ingenting liksom.. haha ne men jag fundrade precis över om vad jag kan vara nöjd med på min kropp, och mellanrummet är faktiskt det enda eftersom det finns inget något annat som är okej med mig. Önskar jag hellre hade haft ett fint ansikte dock, för man kan make it work så att säga med ett snygg ansikte och en inte så snygg kropp, fast när man inte har snygga drag någonstans är det så svårt att make it worka..

Mycket av min vilja till att bli smal har att göra med att jag kommer få ett snyggare ansikte med på så sätt (fast jag tycker inte det är snyggt nu, ehm förvirrande detta blev).. Jag har en dubbelhaka. haha, fattar ni hur ironsikt det är att jag har ganska smala ben men ändå så är hela överkroppen fettig?!

har jag någonsin visat vad mitt mål är? Tror faktiskt inte det, men alla har olika förutsättningar osv osv och allt jag vill är egentligen att bli den bästa versionen utav mig själv. Men om jag skulle kunna få se ut som någon hade jag inte haft nåra problem med att se ut så här som på bilden nedan..

Källa: skinnydipppin.tumblr.com


535 kalorier

Dagens vikt var 62,4 igen tror jag.
Varför går det så jävla segt för mig? Äter ca 1200 kcal men det är kanske för mycket? och fettet vägrar ge med sig. Seriöst min midja har minskat med bara 4 cm på nästan 10 kg. Jag äcklas, för det är magen som är mitt problemområdet nummer ett. Ska allt annat bli mindre förutom just den? :(
blir så imponerad av alla andra som kan gå ner typ 0,5 kg om dagen medan jag knappt går ner det i veckan. Jag är så jävla dålig.

ang rubriken på 535 kcal så var det exakt det mitt intag låg på tills jag åt kvällsmat nu. En laxfilé dränkt i någon fisksås, och 4 potatisar, rätt små i storleken samt stekta senare ligger jag på 1007 kcal. Åt en jävla middag som innehåller lika mycket kalorier som jag ätit för hela dagen. Mm så bra. Inte konstigt man är fet.

Dock så har jag motionerat idag, 1h promenad på em. Så. Vi får hoppas att det har någon inverkan..


onsdag

Vägde mig inte denna morgon. Blandade känslor.
Men jag ställer mig på vågen imorgon istället.. Är ju inte det allra smartaste att ställa sig på vågen dagligen heller, tar ju tid för kroppen att gå ner i vikt och man blir bara besviken för siffrorna man ser. Borde verkligen försöka hålla mig till 2 ggr per vecka.. Måndag och fredag låter väl som bra vägningsdagar.. heh.

idag vill en kompis äta lunch ute med mig, h e l p.
Vad ska man beställa som är mest kcalfattigt? En sallad utan någonting alls på förutom bladen kanske, haha.
nejmen, jag ska lösa det på något sätt.

har föresten träningsvärk sen träningen igår, tyckte inte det var så ansträngande igår men tydligen (?) känns bra! När jag vaknade imorse var jag föresten taggad på att springa, ska börja med det så snart det blir varmare väder ute.


turn up the music

Hej på er!
Vågen visade 62,4 tror jag. Så känns ju skönt med den siffran med tanke på brödet jag åt igår menar jag.
Känner ångest inom mig, varför vet jag inte. Den bara kommer och jag hatar det. Det förstör så mycket för en.. Jag är verkligen gladast när jag känner ingenting alls, heller tom än ångestfull.
Hur blir man av med ångest egentligen, vet någon? Är desperat. Hjälp om ni kan..

annars idag så ska jag inte göra så mycket, iväg och tränar något pass på gymmet ikväll vet jag i alla fall. Moove that fläsk. Jag måste se himla rolig ut på passen vet ni, tjejen utan koordination. Men jag skiter i det (försöker jag intala mig) och kör på, för ja, är ju inte där för att andra ska kolla på mig utan för att träna. Ska försöka hänga med riktigt bra idag ändå dock, även fast det är svårt. haha, fast håller mig nog i bakgrunden ;)

jo men kära ni, vi hörs senare.

att äta mycket.

åh suck är så jävla trött fortfarande, blir aldrig pigg.
snart börjar en av mina favoritfilmer, 10 orsaker att hata dig som jag bara måååste se..

Har ätit för ca 1200 kcal idag. Rätt okej enligt mig.
Fast har ätit massa onyttigt(läs: bröd), utan näring så det är väl sådär bra egentligen, och är väl kanske också anledningen till att jag är trött nu antar jag.. Ska äta jordgubbar till filmen, vet inte om ni också är sånna.. men när jag äter onyttigt under en dag måste jag ha något nyttigt under dagens gång, som typ en "kompensation" eller något för allt äckel jag satt i mig tidigare, liksom göder bara upp mig ännu mer så är ju lite orimligt att hålla på så kan man tycka...

justja, min vikt imorse var 62,5 forftarande.. skumt..och så åt jag och vägde mig efter toabesök nr två och då visade den 63kg. Men antar att maten måste smälta eller något, dumt att väga sig efter man ätit juu.. Men ja vi får se vad vågen visar för siffror imorgon.
Tror ni jag jag fixa 62kg tills freitag?????



har ångest, fast det är ju vardag för mig

uuh vågar och vill nog inte väga mig imorgon. (men det kommer jag)
tro mig, ni vill inte veta, och jag vill bara glömma.
All denna mat som bara förstör, fast det är ju inte matens fel. Bara mitt.

Ska försöka vara duktig imorgon. Försöka.
Måste väga 62 till fredag. M Å S T E.
Måste känna mig ren, jag känner mig så smutsig efter en dag utav okontrollerat ätande.. Fast vem skulle inte?

Hoppas ni mår bättre än mig.
Har föresten en fråga till er, utav att läsa min blogg... Vad har ni för uppfattning om mig egentligen? Liksom, Skulle ni tro att jag har problem med mat? Vart går gränsen till problem? För jag vet inte.
Ser ju inte direkt det här som någon äs...



hey, fatass

Blev fettomat men ingen alkohol.
Drack inte en droppe ikväll och jag tror mina vänner tyckte jag var tråkig, och jag förmodar att de hade rätt.. Är inte längre "mig själv" alla gånger och jag är till och med medveten om det och kan ändå inte göra något åt det.

Jag är med fast ändå inte, sitter med en grupp människor men känner mig fruktansvärt ensam och isolerad trots att de pratar med mig, och jag kan inte låta bli att fundera över om de inte sitter där och undrar hur de ens kunde bli vän med mig från första början.

En till sak som hände ikväll var att jag blev helt nere av ett sms jag fick under kvällens gång.
Tolkade det helt fel tydligen insåg jag efter kanske en halvtimme utav ledsenhet över det.. Bara för att jag alltid ser saker svart på vitt hela tiden. Och som en kär vän till mig sa, "du tar saker mer allvarligt än va de är" och det stämmer nog ibland, mina tankar görs verkligen till hönor utav fjädrar om det nu går att säga så.. Men hoppas ni fattar, allt blir bara större än vad egentligen är i mitt huvud.

en lycklig bild för att kompensera ett olyckligt inlägg.

..

Jaa nu har jag en dator att skriva från i alla fall.
Lyckades somna om i ungefär två timmar till så är trött fortfarande, men jaja intressaaant..


Har lovat att följa med ut ikväll.. det resulterar i kalorier och jag hatar mig själv för det.
kan inte ta mig ur det här heller, men det sägs ju att en dag inte förstör.. att man kan äta onyttigt och fortfarande gå ner i vikt..Känner mig bara hemskt äcklig ändå, spelar ingen roll.
Sa ju att jag inte skulle dricka alkohol på hela månaden, vill egentligen hålla det men vet inte hur det blir ikväll, för jag kan inte stå emot ibland, patetiska jag.
Det jag vet i alla fall är att jag måste promenera hem, oväder ute eller ej använder jag inte något färdmedel förutom mig själv.

Igår så frågade en kompis mig fall jag hade blogg, tror mitt hjärta stanna en sekund för det kändes som att hon visste om den här bloggen.
Men vad ska jag säga, ja om du nu läser det här.. hej?? varför läsa en sån här blogg om du inte är likadan i ditt tankesätt som jag? Varför läser ni andra en blogg som den här? Ni behöver egentligen inte svara, men jagkan inte låta bli att vara nyfiken..



Slepless

Fan, vaknade nu.. Har vaknat fler gånger under natten och kan inte somna om fastän jag är supertrött.. Askul! ;( aja gårdagen var sådär, känner mig superfeet. Ikväll är det med några kompisar som vill ut.. Kan ta mer om det när jag sitter vid min dator istället.. Japp, ska försöka somna nu. Önska mig lycka till!


blähhe

Vikten stod på 62,5.
Grrrr, alltså kan det aldrig bli 62 kg?? Längtar något oerhört, vaafaan. Ingen är mer trött på sitt fett än jag. Fast den som väntar på något gott, väntar ju aldrig för länge eller hur det ordspråket går (fast säg, är inte ca 10 år länge nog?) Man blir ju inte liite frustrerad.. haha. Vill bara vara smal nu så jag slipper tänka på hur fet jag är hela tiden, och sluta obsessa så mycket, det tar ju något fruktansvärt på en.. Jag drömmer liksom om mat, drömmar om scones med ost och smält smör och vaknar i panik ungefär, drömmer om godis, glass och sött nästan varje natt. Kan det inte sluta, eller har det etsats sig fast i mitt undermedvetna i all oändlighet nu?
Dags för att möta en kompis nu.. Hörs later!!
Det viktigaste är att man aldrig slutar försöka.. only quitters quit, och jag ska bli en vinnare! :)


blue jeans, white shirt

Såådär klar för idag, har rört på mig rätt så mycket idag kan man säga.
45 min simmning och enligt distansen.se har jag cyklat 9.165 m. Men vet inte riktigt fall det stämmer.. Så vi säger 7 km åtminstone och det får duga för dagen. Kan jag räkna med att jag bränt 300 kcal allt som allt?
Känner mig dock lika tjock som vanligt, fett i överflöd på min kropp... Blir bara för deppig över att tänka på det.

För att kompromissa mina glesa inlägg tänker jag fylla ut detta inlägg med fina, härliga bilder.
Hoppas ni gillar de! 



(ok, haha inte så fin och härlig bild men ändåå)


Tror jag kan säga att detta är något av en drömkropp för mig..


Vatten är oerhört viktigt för kroppen, men kom ihåg att man inte behöver dricka flera liter!! Faktiskt kan det räcka med några glas om dagen, ifall man äter med varation. Vatten i grönsaker och frukter RÄKNAS in i ens behov utav vatten.. Så man behöver alltså inte överdriva sitt vattendrickande. Inget är bra i för stora mängder. Kom ihåg det ♥

(via bonesandstyle)
magen.. <3


allting kommer bli bra tillslut- svenska björnstammen

Jösses vad jag är trött... Fast jag inte gjort ett skit idag. Roligt liv man har känner jag...
Gick en promenad på typ en halvtimme, dagens mest effektiva(och händelserika) typ.
Har ätit för 1350 kcal. Fan vad mycket det känns!! Fast egentligen är det väl inte det? Vet fan inte längre..
Ska röra på mig mycket imorgon, försöker undvika att ta bussen och har typ gått dit jag ska den/de senaste månaderna och nyligen börjat med att cykla dit det är längre avstånd eftersom det är bra väder nog för det överallt.. Men imorrn blir det typ bli strax under en mils cyklande skulle jag chansa på, och sen blir det att simma. Det värsta jag vet är typ badhus. Har aldrig gillat det där med att visa mig halvnaken inför massor.. men det positiva får överväga det negativa, ska bränna kalorier.... Det är vad som räknas i det läget.
Tror nog jag går och lägger mig nu, har intagit en kopp johanneört nyss.. känns som jag får lite ångest av det, fast det kan ju vara psykiskt, eftersom jag dricker det mot ångest.. Det är sjukt hur ens egen hjärna kan spela en så mycket spratt. Man gör sig själv sjuk typ, det sägs ju att man är sin egen värsta fiende. kan stämma och det är ju för jävla tragiskt. Saknar att må BRA.

godnatt alla fina.

(vilket osammanhängande inlägg och för många stavfel, ber om ursäkt men orkar inte ändra på det, varken nu eller sen.)

=)

Alltså vaknade upp idag och sprang till vågen. 62,5 kg. Men det bästa var att när jag kollade mig i spegeln så kunde jag faktiskt SE att jag blivt smalare.. Förut har jag ju inte gjort det men idag kunde jag verkligen konstatera att det syns= Glad tjej. För stunden i alla fall. Längtar tills jag blir smaaal nu bara. (för det kändes helt plötsligt så mycket närmare)



en snabbis

Litet snabbinlägg innan DH
Jaa jag lyckades med att vända på dagen. Som tur var.
Tog en tre km runda på em och förmiddagen var jag ute och gick en halvtimme..
På kvällen åt jag en äggmacka och nu är det te (johannesört) som gäller.. (och äpple)
Ångesten har varit galen idag tyvärr...


Hmm

Ätit som en ko idag.. Vaknade upp och kände mig smal för en gång skull, alltså inte smal som jag nått mitt mål eller så men ändå.. Smal(are) Och så äter jag som ett FAN då under dagen. Ack så bra.. But i can turn this thing around. Hoppas jag..


min dag

Dagen har gått bättre än väntat.
800kcal ligger jag på nu. hahaha som jag sa, planerade inte det så men nu är det ju som det är och jag ska inte äta mer ikväll, ett äpple om något. Är sjukt trött av att ha varit ute hela dagen. Lämnade hemmet ca halv 12 och kom hem runt 5 igen. Räknar med att jag bränt minst 300 kcal för jag gick en hel del.


jajaaja. nu ska jag se two and a half men :)

hej måndag

Idag är det mycket fint väder, vilket innebär att jag ska tillbringa en stor del av dagen ute med vänner och en kopp kaffe(eller lightläsk) Så blir trevligt. Ska försöka variera mitt kaloriintag denna vecka, så jag börjar gå ner i vikt igen. Jag personligen klarar aldrig av att äta under 1000 kcal med flit, för då känner jag en slags jättepress över mig känner jag och misslyckas direkt. MEN kanske att jag utmanar detta, kan tänka mig attt försöka mig på det på torsdag. Ska ta en dag i taget hur som helst och dagens kalorimål är att landa på 1300 kcal.

Igår
satt jag och tillbringade en stor del framför tiden vid datorn på att kolla bilder på skinny folk, blir så taggad men samtidigt så ledsen för jag är så långt ifrån. Fet när jag jämför mig med alla.. Vet att man aldrig kan se ut som någon annan dock, men jag vill bara bli den bästlooking versionen utav mig själv. Det kan man alltid bli.
En annan sak som jag är lite knasig och småtråkig är att jag tycker väldigt många på bilderna jag förut gillade är tjocka. Alltså sådanna thinspobilder jag förut jag kollade på och önskade att jag såg ut som.
Förstår inte hur det går ihop. Och blir irriterad på mig, för vem är JAG att dömma någon.
Borde egentligen sluta kolla på sånna bilder, men det är lite beroendeframkallande, tyvärr...


miranda kerr


måndagsvikt 12 mars

63,5 kg

jaa jag förväntade mig inget positivt på vågen och rätt hade jag.
Men börjar bli så uttjatat att se samma jävla siffra hela tiden...
vill bara ha MINUS någon gång.. Suck :(

vad ska jag kalla detta inlägg för egentligen, ingenting.

Stod emot en jättebakelse idag, den såg så himla god ut.. Ni anar inte. Men jag sa nej och vände blicken.
Ändå ligger jag på nästan 1200 kcal (1193) Tack vare en enorm lunch..
Kände mig tjock ända fram till kvällen, alldeles lagom tills känslan försvann och jag bestämde mig för att äta en skiva bröd och ett äpple. (önskar jag hade skippat brödet) Sen kom tjockhetskänslan över mig igen.

Imorgon så väger jag mig (vägde mig faktiskt inte idag (!)) och vikten kommer upp här då.
Laddar redan inför besvikelse eftersom jag känner mig i lika form som en elefant. Ni skulle bara se min mage, är alltid sekunder ifrån att gråta när jag ser den. Blääeh.

Trött nu, av att göra ingenting. Har inte gjort något produktivt idag. Så ska väl kolla filmen på tv1000 nu eller viasat som det numera heter. Vi hörs imorgon med ett nytt blad och nya tag.



sunday

Jo igår då.
Onyttigt i mängder. När kompisen gick hem gick jag på toa och spydde allt som gick. Glamorous life of...
Och lyssna här och nu, spy aldrig (ni som aldrig gjort det) det är dumt. Faktiska är att jag själv spydde första gången efter att ha läst det i en blogg för något år sedan, så jag borde kanske inte ens skriva att jag gjort det när det händer, tvekar faktiskt alltid om jag ska eller inte för jag vill inte inspirera till något sådant som detta. (och hoppas ni inte blir inspirerade, det är ju fruktansvärt äckligt)

Det är en ny dag nu i alla fall och jag ska försöka vara duktig.
För jag kan.


önskar jag hade något att skriva om, men det har jag icke just nu
har någon en fråga, fråga på.. svarar i ett inlägg.


Mars 10, 2012

Skrev ett inlägg förut som jag inte publicerade, det handlade om hur fet jag tycker att jag är.. Fast det vet ni ju redan, och vad hjälper det att jag skriver om det då. Spelar ju ingen roll, blir ju inte mindre tjock av att skriva om det bara..Det enda som funkar är att förbränna kalorier. Göra av med mer än man stoppar i sig. Piece of cake va.. Blir så trött på allting emellanåt, missförstå mig inte, jag vill verkligen bli smal av hela mitt hjärta. Det har varit min dröm sedan jag var 10 år gammal. Men jag önskar det kunde gå snabbt, att någon bara kunde trolla med ett trollspö och få bort alla problem och allt fett och att jag bara kunde bli lycklig, glad och smal. NU. Men så funkar det inte..

Ikväll är det melodifestivalfinalen som ni vet, ska ni se det? Jag ska se det med en kompis, blir onyttigheter såklart.. så jag måste ut på en promenad nu och motionera bort kalorier för de kalorier som ska intas.. Ska försöka intala mig själv till att det är okej att äta det onyttiga för jag kommer inte gå över en allt för stor kalorigräns.. men det kommer ju gå sådär. För på något sätt känns det ändå inte som "kalorier som kalorier"..

Måste börja gå nu om jag ska hinna med allt, ska städa och sådant man bör göra innan man får besök..
Ha det gott tills vi hörs igen.


en utav mina favoritbilder sparade på datorn.. lycka..

the lion's roar

Antar väl att dagen har gått bra i matväg.
Stod emot massa onyttigt idag, så är stolt över det. Ni förstår.. Jag hade alla sorters godis och snacks framför ögonen på mig men sa ändå nej till mig själv och lät bli.
Duktigt :D om man ändå vore lika stark varje dag..

blev att jag var med en kompis ikväll och drog "ut".. Men jag drack ingenting mer än lightläsk. JAPP. Ingen alkohol, och jag funderar nu på att bli nykterist på "heltid".. Jag menar, varför inte?
Man vinner ju bara på det i längden eller hur? Inga fyllemisstag, inget fyllekäk, inga minnesluckor, inga pinsamheter, inga snefyllor. Missar med andra ord inget som inte är värt att inte missas... Okej, så är det ju det med att man dricker för gemenskapen och att man kommer känna sig utanför osv.. (+jag gillar känslan utav att va full men obs LAGOM full.. vilket händer för sällan) Så varför inte bara ta det lugnt, och iaf inte dricka alkohol till slutet utav månaden (till en början) ooch så finns det alltid alkoholfria drinkar som jag nu kan ta mig till om de ska bli något.. Så. Vad tror ni kära ni? Hur gör ni? kan man "festa" utan drinkar.. hehe.

Ojsan nu är ju klockan snart 01. Dags att sova (hejhej tant och hej hej nolifer)
Går och lägger mig besviken på dig. Dig som jag inte längre finns för.
Varje gång "vår" låt spelas blöder mitt hjärta en aning mer för var gång.
åh blir så deppig. Det är över nu.


Men godnatt till er alla fina och tusen tack för kommentarer osv och för att ni läser. Hoppas jag inte påverkar er på ett negativt sätt, fastän jag alltid är så deppig själv.. Hoppas ni mår gott, eller bättre än mig.
Kram till er och godnatt (igen)



unamused

Gick inte ner i vikt från igår tills idag. Kanske inte så konstigt med hur högt kaloriintaget blev.. yey.
Fredag idag och helg då de flesta är lediga. MEN vad ska jag hitta på? Känner mig så ensam, visst jag har kompisar men våra "häng" är oftast inte roliga(händelserika), och de allra roligaste vännerna är alltid upptagna med sitt.. Eller ska inte göra något särskilt ikväll(och ändå är man inte medbjuden) = jag är ensam. Ensam i mig själv är jag också. Hatar att vara ensam egentligen, fastän jag ibland tycker det är skönt. Men när man varit ensam för länge vill man bara ha folk runt om sig... Typ nu.
Mobbad jag är. Inga vänner och ingen kille. Good life..

ahaaja. Någon som har tips på vad man kan hitta på? Fast nää, det har ni säkert inte.


Sant sant sant


idaaag så har jag.....

hejhopp.
tror jag kan vara rätt nöjd med min motion idag i alla fall.
Först gick jag en halvtimmespromenad till stan.
Vandrade runt där ett tag för att sedan gå mot gymmet och gå på ett 60 min gympa pass och sedan gå hela vägen hem igen, en promenad på typ 25 min.

Har dock ätit för många kcal idag.. Får ångest av det. Landar på nästan 1500 kcal vid dagens slut :S känns oerhört mycket för när jag både tränat och sen att hamna på detta.. Men ja.
Hellre att jag äter för så här mycket än att jag häller i mig alkohol för typ det dubbla som det kan se ut ibland.

japp, jag bestämmer mig för att vara NÖJD idag ändå.
det händer så sällan.


Vikt den 8 mars 2012

63,2 kg är dagens vikt.

och jag är svullen om magen dessutom. Ser flabbig ut, som vanligt.

Återkommer om vad jag väger på måndag igen.
Fast om det blir som det blivit kommer jag förmodligen väga mig varje dag ändå.

1,2 kg kvar tills jag lägger upp någon slags före och efter bild.
5,2 kg kvar till målvikten.


åh vad jag önskar allt vore en dans på rosor, bara så i sagohistorierna dock. Eller? .

Idag köpte jag johannesört på life.. Hoppas det fungerar nu då.. Tänk så har jag inte "lätt" deppighet och lätt ångest och att det inte gör någon nytta för mig. Kanske dags att boka in någon samtalsterapi då tillslut. Orkar inte må så här längre och vara som jag är nu.

Har haft världens matsug idag. Småtätit. Hatar att småäta, känns som man bara göder sig då. Kunde inte behärska mig bara, känner mig äcklig för det. Shapeup säger att jag ligger på 1300 kcal nu. Ska väga mig imorgon, måste erkänna att jag vägt mig under veckans alla dagar... Kan inte hålla mig borta från den förbannade vågen, har hoppats på att siffrorna som visats bara är vätska men vet fan inte. Aja, vi får väl se imorgon.

Har ett tips till er som gillar icetea.. Vad jag vet finns det inget lågkcal man kan dricka (eller??) Så det jag tipsar om nu innehåller 4kcal per 2,5 dl och det är peach mango tea från lipton!! Koka upp vattnet som vanligt och ha i tepåsen och låt det kallna. Sen är det bara att dricka och det smakar precis som vanligt ice tea!:) hur bra som helst.. haha det här tipset kanske alla redan vet om och gör, men det gjorde i alla fall inte jag förens idag så att.. hehe! :)



need to break free

"Hungerflickan" ger mig ångest.
Känner mig så störd som får ångest av en bok.. Men den fick mig att inse lite, eller bli rädd för att jag aldrig någonsin kommer bli lycklig. Kommer jag aldrig mer igen må bra? Jag tror jag lever mig för mycket in i karakärerna. Tror jag ska bli som de. Ensam ute i världen, åka bort för att tro att de blir bättre men så blir det aldrig för ens största fiende är en själv. Det skrämmer mig.

vad krävs för att man ska bli av med ångest?! Den har totalt förstört mig. Jag vill bli den jag var förut... Då tror jag att jag kan säga att jag var rätt okej.

nu ska jag gå vidare med min dag. Om det ens går.


hola

Var ute på en långpromenad idag, över en h lång.
Till ICA för att köpa mjölk, vi har det hemma.. men vi har mellanmjölk, och jag ville ha lätt. Hade för mig att den innehöll 30 kcal/dl och blev arg (upprörd) när jag kommer hem och inser att det är 35/dl (hur kunde jag se fel?).. Suck.. Låter säkert löjligt att bli sur över, men vad kan jag säga..

Med risk för att låta töntig (känner mig såå töntig också) så tog jag en mig en omväg och hade något slags hopp över att "råka" stöta på honom..  Men det gjorde jag inte, haha lika bra, för vad skulle jag säga? Han vill väl inte ens träffa på mig, hade han gjort det hade han sett till att de blivit så. Men nää han skiter i mig men jag kan inte göra detsamma tyvärr. Mötet hade varit som bäddat för ett awkward moment liksom. Men det gör så ont att ha blivit dissad, för man känner sig så himla oduglig. Tanken på att man inte värd någons tid.. Men jag är nog inte det, jag ser ju mig som värdelös ändå.. Och säg inte att jag inte är det.

En bra sak med idag är att jag äntligen fått hem mina böcker jag beställde för någon vecka sedan, hungerflickan väntar på att bli läst.. Den handlar om äs som ni kanske hör på namnet? Meddelar vad jag tycker om den efter att jag är klar med den.. :)

föresten, jag ber hemskt mycket om ursäkt för jag är så seg på att svara på kommentarer. Jag glömmer bort de... Hoppas ni inte känner er "dissade" av mig när ni inte får svar, det är inte med flit..
kram till er.


tankar om allt typ

vet inte vad jag ska blogga om riktigt.
mår dåligt av samma anledning som jag gjorde igår.

Hade iaf typ ingen matlust igår. Gick ute massor och åt för 1100kcal.
Ska inte väga mig förens torsdag.

åh, jag känner mig så himla ledsen bara. HATAR den här staden. Eller att jag är kvar i den framför allt.
Eller.. Det jobbiga är att staden är så liten, en liten pyttestad där alla vet allt om alla. Alltså, mötte på en person i helgen som jag inte ens känner som kände igen mig från en fest för flera år sedan. En fest där jag inte var på topp så att säga (och när har jag varit på topp ens, vilket skämt) Alltså förstår ni?? När jag går på stan känns det som att folk bara vet (tror sig veta) en massa saker om mig, tror jag också har rykten om mig som folk går runt och "vet". Skitsnack som går runt, ni vet.. Det vanliga. Fast igen, kanske bara jag som är paranoid? IBLAND så antar jag väl det att jaa, jag nojjar (är rätt nojjig som person också). MEN sen vissa gånger är jag tvärsäker på att folk som ser mig faktiskt har hört talas om mig på något sätt, eftersom det har gått rykten om mig.. Finns sånt som tyder på det (men vet ju inte vad för information de som vet, vet om). Det "roliga" här är att det är faktiskt mitt fel alltihopa, eller det mesta. Jag blir ju för full och skämmer ut mig, en självsaboterare som dricker för mycket och gör sånt som jag inte skulle gjort nykter. Fylledum. Man blir dum utav att dricka. Hatar mig för att jag alltid dricker för mycket, hatar mig för att jag inte kan kontrollera mig som full, hatar mig av hela mitt hjärta. Varför är jag en allt eller inget person?
Ibland funderar jag på att prata med någon, proffesionell..  Men det finns ingen som förstår mig, jag förstår knappt mig själv, hur ska andra då ens göra det? och så känns det läskigt med att faktiskt prata med nån, hur ska jag ens börja när det finns så mycket? känns som man måste vräka ur sig hela sitt liv. Vad ska jag säga när jag knappt vet vad som ens är relevant.


får fetingångseeet också över att jag kan ha nämt att jag har en blogg för min kompis i helgen. Har inget minne av det, men har också minnesluckor. Vet att vi prata om vikt och sånt med och jag är rädd för att TÄNK OM så nämde jag den?
Hur dum får man bli på en skala då i så fall.
ORKAR inte.


sorry för deppinlägg.



känner mig rätt äcklig

gårdagen stavas å n g e s t.
Top 5 utav värsta kvällarna någonsin, fyllevis. Var riktigt pinsamt full.
Oooorkar inte med mig själv. Hatar mig. Tror det är därför jag dricker så mycket också. För att jag hatar mig.


but it was not your fault but mine

jahaa och där åkte en del utav lunchen upp och ner i toan.
Jag överåt, kunde inte tillåta mig ha det i magen var mitt resonemang. Dock kom inte allt upp för det gick inte, alltså vet nog att det hade gått om jag fortsatte men äcklades något enormt utav mig och maten som kom upp i stora, slemmiga vidriga klumpar (att spy har aldrig varit en dans på rosor heller men ändå) Fick ont i käken också, blir så ibland för mig så jag bestämde mig för att inte försöka få upp mer.
Ikväll är det fest igen....Känns aldrig som fest faktiskt för det aldrig är kul för mig att gå ut jag, jag bara gör det. Ska köra varannan vatten ikväll med, vet inte hur det är för er andra som bär linser, men för mig så blir ögonen uttorkade och linserna likaså.. Antaaar att det är konsekvensen utav alkoholen.
Blir i alla fall jobbigt när de torkar, för man går runt och ser helt dräggig och stenpackad ut.. Vilken höjdare... kanske borde skippa ha de ändå, för man är ju i dimman så att säga ändå. HM. Ska ta mig en funderare..
Tycker själv att jag är lite komisk, spyr för det blir för mycket mat men sen kommer jag HÄLLA i mig kalorier. Ha..ha... Men är inte kul att gå ut nykter har jag märkt ändå, för allt suger ännu hårdare då hur det nu är möjligt
Aja, max till 2000 kcal ikväll om jag inte ska bli världens fetto (vilket jag känner mig som hur som)

Men nu är det dags för att förbereda mig inför kvällen. Mission impossible nr 1 är att hitta en klädsel som jag kan ha utan att se jättetjock ut i. Lycka till med den va. 

  


ÅH

Kan ju säga att det aldrig är smart att säga vad man ska dricka och TRO på det, i mitt fall blir det alltid mer.
förutom det jag sa att jag skulle dricka (vinet räckte inte föresten till två glas.. utan typ ett) så blev det också vodka. För folk bjuder alltid.. Det skulle gått att hantera om det inte vore för att min kompis ville äta efter krogen.. så jag hängde självklart med (man kan ju sitta och kolla tänkte jag), och det slutar med att vi delar på en pizza. Varför blir det aldrig som jag bestämmer innan?!! 
Under tiden jag satt med pizzan tänkte jag hela tiden på att hur dumt det är att jag sitter och vräker i mig, och kände mig äcklig. Så för att göra det hela bättre så promenerade jag vägen hem efter det där, småsprang också för jag hade i huvudet att jag skulle spy upp på vägen innan kalorierna hunnit sätta sig. Men det fanns ingen bra plats direkt att göra det på insåg jag under vägens gång, så jag då började jag med att springa lite fortare för att hinna hem innan allt för många kcal hunnit sätta sig och spy hemma... Alltså, förstår ju hur detta låter. Så. PATETISKT.
Värsta är att det var mer patetiskt än det låter, för inte nog med att jag springer hem för att spy, så grinar jag under tiden för att allt bara känns så dåligt. Undrar vad folk tänkte om de nu såg mig men hoppas ingen gjorde det eller hörde, men kunde inte riktigt kontrollera mina känslor där. förlåt
ja, här har ni min uuunderbara fredagnatt.

/Ett fett fetto.


tonight

kvällens dricka som jag har med mig är:
1 dl sambuca
vin (lagom till två glas)

.. Hm (i alkohol är ALLTID FÖR MKT KCAL) . äter ett ägg nu för att förhindra mig från fyllekäk inatt.

Ha det gott! så hörs vi när vi hörs. (snart)

friday friday

Vaknade upp på ett strålande humör imorse.
Förstår inte varför, kanske var det för att jag väcktes utav solen som värmde mina annars så kallfrusna fötter.
Som varje morgon när jag stiger upp går jag till badrummet och ställer mig på vågen. Den visade mindre än vad den gjorde igår morse. (!?!) Speciellt då jag åt som jag gjorde igår, hehe.. Kanske funkar det där med att äta varierade intag? "Resultatet" bidrog i alla fall till ett ännu bättre humör!
Nu är det verkligen strålande vackert väder ute så jag ska gå och ta mig en runda, promenera där jag annars inte brukar, istället för att springa på crosstrainern, ja så får det bli idag. :)


tankar om helgen

Hemma från min vän, har dock ätit onyttigt där.. Men jag hamnar ungefär på  ca1500 kcal ... Får väl ta det, skulle ju äta varierde kcalmängder.. Och jag ska inte spy, det är försent för det.
Har inte setts på ett tag med dessa vänner jag var med ikväll, och de såg att jag gått ner i vikt.. De sa att om jag går ner mer kan jag säkert bli modell också, för jag har "sånna" drag. Det är ju lite komiskt för jag själv tycker ju att jag är ful, men jag vet att de menade orden de sa. Så det värmde lite faktiskt, fall man får säga så. Det känns lite fel att kunna bli glad över nåt sånt när jag inte ens förtjänar snälla ord.
Aja, helg imorgon och som det ser ut nu blir det utgång fre och lör. Jobbigt läge (pga eventuella kcal), men jag måste träffa folk. Man mår inte bättre fall man är ensam.. oftast i alla fall.
Funderar på hur jag ska göra med alkoholen, antingen dricker jag inget, eller så håller jag mig till något glas och blir lullig.. Och då slutar dagen på förhoppningsvis mindre än 2000 kcal.
Blir ingen "ätardag" denna helg, det förstörde så jävla mycket förra helgen.. fram till typ idag. Så nääe. Gäller att ha koll på kalorierna, men så länge jag äter verkligen MAX för 2000 kcal imorgon och lördag borde det inte göra för stor skada, eller hur?


dear

Vaaad är det för fel på mig? Vill bara äta äta äta äta äta idag.
Är uppe på 935 kcal redan och har ätit massvis med skit istället för mat dock, så det är väl kanske därför det är så.. Har ätit 5 riskakor. Ganska många kalorier i det hurrni.. 200 kcal för rena kolhydrater, och tomma kalorier.

åh idag hängde jag med till mataffären med mams, fick nästan panik där ett tag.. För inget mindre än att jag tyckte mig se HAN där. Har aldrig skrivit om det förut, och ska väl inte gå in på det allt för mycket, men han är alltså en kille (nehe?) som jag inte sett på ett riktigt bra tag och den sista gången vi pratade blev allt bara konstigt, och nu har det gått himla lång tid, så att se honom ute så där i en mataffär mitt på dagen helt utan förvarning är (var) skrämmande.. Hjärtat stannade typ i några sekunder där vill jag lova.. Fan, undrar om vi någonsin kommer pratas vid igen. En del av mig hoppas väl på det men det är ur mina händer så att säga, för om vi ska prata igen (som jag vill) går det inte att va upp till mig pga det som hände sist.. hmm ingen fattar nog förutom jag här, önskar jag hade lite johannesört här och nu, detta ger mig ångest. HELA mitt liv är faktiskt ångestfyllt. Varför kan jag aldrig bara få ett break och vara lycklig? Är det så mycket begärt?

vi hörs sen va, ska mot en kompis nu.. kram.

mars mars månad

Funderar på att införskaffa mig johannesört, har hört att det ska verka mot bla ångest. Har någon provat det??
Naturläkemedel som finns på apoteket som jag uppfattat saken. Om ni vet något, så ber jag er att kommentera, vore jättetacksam över det! ♥

Nu funderar jag på att gå ner och träna, eller vadå fundera på saken? Det ska bli av.
Ska bara blogga klart.. Stör mig på min kropp, oj såå ovanligt. Men den känns extra störig nu för tiden, stor och klumpig.. Vägde mig imorse, 63kg. Kan jag aldrig bara få väga 62?! Vet inte varför men det känns som att allting blir bättre om jag väger 62, jag kan inte glädja mig på riktigt åt min viktförlust förens jag når sextiotvå vet jag.

Näe känner mig stressad, så ska ner och träna nu, få det gjort.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus