dream


Träningslåt!!



Jag blir i alla fall riktigt taggad när jag hör denna låt och ger gärnet när den spelas från min spotifylista :)
Så ett tips bara!

hörs sen.

TILL anonym i förra inlägget

Jag är på att peppa varandra, men vill gärna veta lite mer om dig, och hur vi ska hålla kontakten i så fall? Har du någon blogg kanske?

Hör av dig om du vill.


kycklingfiasko

Jag kan verkligen inte laga mat.
Mamma bad mig att tillaga kyckling i ugn och den blev hur misslyckad som helst, rosa fastän jag hade i den i typ 1 ½h... förstår bara inte. Känns som att hela kycklingen nu är förstörd. Lika misslyckad som mig.
Gjorde ris till, uncle ben's fullkorn. På förpackningen står det att 62,5 g är 215 kcal. Alltså. Kan det verkligen vara SÅ mycket i så lite?? Kokt ris alltså, jag tycker att fullkorn borde ha mindre kcal på något sätt, fast jag kanske är ute och cyklar. Men känns så B att man väljer det nyttigare alternativet och att det sen ska innehålla mer. Irriterande i så fall.

Bortbjuden till en kompis ikväll, för att äta. Vet inte vad vi ska äta, det är oklart.. känns ju sådär. Alltid mat som gäller när man ska göra något, det stör mig för det kommer inte vara något jag tänkt att jag skulle äta idag..  Får bli att ta LITE. Blir frustrerad över mig själv för ingenting någonsin går som jag vill..


jag alltså,

Idag varit en konstig dag...
Dagen började väl helt okej matmässigt, åt en frukost som innehöll mannagrynsgröt (visst är det nyttigare med havregryns ändå?) Kaffe med mjölk (kan inte dricka utan...) och en skiva bröd med pålägg.

sen så... Vi råkar ha en godisskål hemma, som jag bara inte kunde låta bli.. Det jag gjorde var att jag tog godisbitar i munnen, tuggade på de och sedan spotta ut. Alltså, vet ju hur det låter och det är INTE smart för jag vet att kalorier åker ned ändå, men inte lika många som om jag hade svalt allihop. Så därför är samvetet lite lättare, men inte hundra ändå. Tog en ca 50 min promenad efter det där, för kände att jag skulle faila fall jag fortsatte, lekte ju lite med elden där så att säga..  Men när jag kom hem så kunde jag inte låta bli skafferiet denna gång, och när jag öppnade det såg jag kakorna, de hembakta kakorna. Lite nyttigare enligt mormor (men common, kakor kan man aldrig nämna i nyttighetssammanhang..) De skulle innehålla mindre socker och så, men ändå, knappast "nyttiga". Men jag vet inte hur jag tänkte (inte alls) för jag  tog en, som sedan blev till två, som sedan blev till TRE. TRE. TRE. TRE kakor.. Hallå?! Man ska aldrig ens smaka när man är som jag, en som inte kan låta bli, en fd. överätare (som har tendens med stor riskhetsfaktor att falla tillbaka i det)

Hur som helst, behärskade jag mig på något sätt tillslut... Och körde 25 min på crosstrainern.
Har inte räknat bort kcalen från träningen på något sätt, varken promenaden eller ctn, och jag ligger på 1093 kcal just nu. Så det löste sig ändå, men jag stör mig på att dagen inte är fläckfri, dvs att jag åt på ett sätt jag inte kan vara nöjd med. En fläckfri dag är då jag äter det jag planerat och absolut inga "snacks" passerar mina läppar..

Stör mig också på att viktnedgången inte går som jag vill!! jag skulle ha vägt 62 kg för mer än en månad sedan :/ ska väga mig imorgon, och sen göra någon slags översikt  så jag får koll på hur den här viktnedgången har utvecklats. Har ni tänkt på att kändisar går ner i vikt, kommer i form på så himla kort tid. Någon kan va mullig och nån vecka senare så är den helt plötsligt underviktig. :s Förstår inte hur vissa bara kan lyckas så himla snabbt.. Jag har förmodligen sämsta självkontrollen. :(

känner att jag vill förklara lite nu för det kanske verkade som jag vill bli underviktig, men så är det inte. Vill bara bli SMAL, och se lite tränad ut..

planering

Har blivit fruktansvärt mycket mat denna helg, utan att överdriva.
Vill inte skriva upp vad för jag skäms något enormt utav de enorma mängderna som passerat min mun.
Ska försöka äta lita varierade intag veckan som kommer, kan ta och skriva en lista nu då som jag skall följa

mån: 1300
tis: 1000
ons: 900
tor: 1200
fre: 1000
lör: 1250
sön: 1300

Så alltså mellan 900-1300 kcal veckan som kommer. Borde gå bra. Vill få en kickstart. typ. Vill bara ner i vikt. Få bort massa fett.

Denna vecka körde jag 4 gånger på ct:n. Ska göra likaså denna vecka, med start imorgon.
Har fått kommentarer om att jag är smal i helgen, men de kan jag inte ta åt mig av för jag har ätit för mycket. Smala personer äter inte som jag.. Och det känns som att jag går upp i vikt för att jag äter, vilket gör att jag bara gör mig oförtjänt utav alla smalkommentarer. Ni förstår, jag får höra att jag är så fin NU. Alltså var jag inte det förut, det har jag iofrs aldrig själv tyckt(att jag är fin alltså) men de som säger att jag är fin nu, menar då alltså att jag inte var det förut? Fast de sa att jag är fin då ändå? Det är sånt här som gör att jag inte kan lite på folks ord alls, jag ska bara fortsätta ända fram tills jag själv är fin för mig själv.




what-do-i-wear:  Theyskens’ Theory FW 2011 2012
oh mina drömben, första raden längst till höger!!!

fyfan

Har inga ord för att beskriva hur patetisk och äcklig jag är.
LOVADE mig själv att jag inte skulle äta pizzan, alltså verkligen bestämde det.. Men det blev så ändå.
1/3 till och med, eventuellt lite mindre. Jag är fruktansvärt äcklig.
Magen är svullen som fan och jag ser preggo  ut.

Så arg på mig!!! Skulle ha en "ätardag" imorgon, men det känns så jävla FEL nu, för att pizzan förstörde allt. Eller vadå pizzan? JAG förstörde allt. Så äcklig och svag, och som inte kan säga nej.
Grejen är att jag inte kan "avboka" denna ätardag då jag har planer där mat ingår i alla de, därav en påtvingad "ätardag".
Ja ni tycker säkert jag är löjlig, varför bara inte äta mindre kan man tänka? NEJ För det kommer inte gå, för jag kan inte säga NEJ.

svag karaktär och ja jag är ett FETTO.
ser ut att ha gått upp 10 +KG. Helt allvarligt talat
och jag vill bara gråta nu, så fet som jag är.


hejhej

62,5kg vägde jag imorse.
Har inte ätit på sedan lunchen vid 1-tiden, jobbade nämligen.. Var iaf hur hungrig som helst och blodsockret var riktigt lågt kände jag, så jag bokstavligen slängde mig över en 1/4 fralla vi hade hemma nyss när jag kom hem. Känns så jävla dåligt, för det var oplanerat .. Som ni kanske märkt avskyr jag äta när det inte är något jag planerat in. Det framkallar ångest.

Vet inte vad biten utav frallan ens innehöll,  så det var ju riktigt DUMT av mig speciellt när jag sagt att jag inte ska äta sådant vars kcal innehåll jag inte vet. Utan frallan inräknad nu ligger mitt kcal antal på 845 för dagen. Har 500 att äta för nu enligt shapeup, men får väl räkna att den där biten innehöll 100 kcal (bara för att det är bättre att överskatta än underskatta kcal). Så nu ska jag gå och träna och bränna bort 200 kcal på crosstrainern. Fast jag inte ens orkar, men jag tvingar mig nu. Vill jag bli smal nångång finns det inte rum för snedsteg.

Vi hörs sen, ska ta det lite lugnt nu efter träningen. Revenge visas ikväll också, bästa serien. Så ni vet.
kram

negativitet

Ändrar om i min belöningslista, ingen tandblekning till 62 kg...
Hårfärg istället. Fast jag förtjänar inte några belöningar egentligen tycker jag.
Ledsen för tråkiga inlägg, har bara sånt oflyt i allt känner jag.
Beställde nyss hem en bok på tal om ingenting "hungerflickan en berättelse om matmissbruk, ensamhet och pappalängtan", den liksom talade till mig. Vill få hem den nu. Det är tragiskt egentligen, vad tjänar det till att känna igen sig i något? Veta att fler är i samma sits och känna samhörighet med något? Vilken underbar jävla värld man lever i då säger jag.
Finns ingen magi kvar här, inte vad jag sett under min tid.
 


now

Här sitter jag och är uppblåst.
En sådär matdag idag. Ligger på 1130 kcal nu.
Ska även äta ett äpple sen med kanel på, så blir väl runt 1200 för dagen.

fan känner mig konstig. Ena sekunden kan jag vara glad och stolt över mig för jag gått ner så pass mycket som jag har, fast egentligen är inte 9kg mycket för mig. Syns knappt på min kropp, stor som jag är liksom. Har sånt överflöd utav fett så det inte är sant, haha. Jag är så naiv, trodde förut att jag behövde gå ner 10 kanske, men när det snarare är typ det dubbla jag behöver.
ÄCKLIG tjej.

vet inte vad mer jag ska säga, det bara känns dåligt just nu


@work

Sitter på mitt jobb och har det tråkigt! Finns inget att göra direkt.. Räknade ut att jag minskat 3steg i mitt BMI och att jag gått ner 9,2 kg nu! Kan inte låta bli att le när jag tänker på det.klingar liksom så fint i mina öron det haha:)


good morning

Dagens vikt: 62,8kg





har ingen fantasi till en rubrik

Det värsta med att jobba, är att man knappt har tid över till något annat.
När jag kom hem ikväll, "vilade" jag en halvtimme ungefär, och sedan körde jag en halvtimme på crosstrainern. Nu har jag duschat, ätit och sitter här. Läser bloggar.

Åt pasta till middag. Var tvungen att väga den innan.. 54 g. Tagliatelle, och räknar med 181 kcal för det. Kyckling och soltorkade tomater till i en såsig sås.. Räknar med att allt hamnar på 530 kcal.
Om jag beräknat allting rätt (känns osäkert :S) ligger jag på 992 kcal nu för dagen. Räknade bort 190 för träningen på crosstrainern.. Tar eventuellt ett äpple som kvällsmål snart med kanel. Kanske borde avstå. "Känner" (ingen känsla egentligen) mig hur fet som helst idag.
Hatar att jag kan TA tag i mitt ryggfett och göra det till en valk. Ni hör på själva, hur avtändande det låter. Jag är ett  synonym för avtändande. blä.

Kan jag inte bara få vakna upp smal med en kropp utan valkar? Då vore jag lycklig. Ja, vi kan säga att jag tror på det.

bläeh

Ibland känns det som att jag aldrig kommer bli smal, hur mycket jag än går ner i vikt.
Det känns som att jag alltid kommer ha kvar magen, och låren och allt överflödigt fett. Det vägrar försvinna, vad än vågen visar. 6kg kvar till målet och jag tvivlar på att jag kommer bli smal ens då.
Det är så frustrerande, det går för sakta och jag ser ingen skillnad. Nästan ingen i alla fall.
ibland känns allt bara så hopplöst.


update.

Vid det här laget har jag tränat, duschat och ätit kvällsmat.
Känns bra att ha gjort något produktivt och inte bara suttit vid datorn som jag annars säkerligen skulle gjort (fall jag inte tränade) Skrev upp -200kcal på shape up redan imorse, en extra sporre sådär. För då såg jag verkligen till att få det gjort. Men kanske inte bra att göra så fall man är glömsk, dvs att man skriver in och sedan inte tränar och tror sig ha mer kalorier att äta för än man faktiskt har.

1186 kcal hittills. Innebär att jag har 114 kvar för att uppnå målet på 1300. Men tror jag enbart äter ett äpple som kvällsmål, med kanel på. Fina grejer det... Så slutliga kcal antalet kommer väl ligga på ca 1250, vilket jag är okej med.

Föresten, tränar ni något? Vad i så fall och hur ofta? Tycker sånt är jätteintressant att veta haha.
Själv så har jag gymkort, och går på pass. Fast har inte blivit av så mycket denna månad, pga att det inte varit tillgängligt för mig att gå. Har jobbat opassande tider osv. Annars tränar jag hemma på crosstrainern. Och i vår blir det springa ute. :)


nu

work all day.
Nu så är det träning som står på schemat, en halvtimmes crosstraining börjar om 5.
Finns ingen tid att vara trött efter jobbet, finns inga ursäkter. ALLA har lika mycket tid på dygnet och man hinner träna, fall man vill. Så det finns inga ursäkter.

work work work och bort med fettet!


sunday

Oj blä.
Hittade just gamla foton på mig. Det finns inte många sådana, eftersom jag ogillar att bli fotad. Dock var det värre förut då jag tvärvägrade vara med när någon var framme med kameran, därav finns det väldigt få bilder på mig..

Hur som helst, jag såg så hemsk ut!! Fulare än nu (hoppas jag). Magen som putade ut, de vidrigt stora låren. De flabbiga armarna.. Jösses, hur kunde jag låta det nå den punkten? Skäms något för hur jag har sett ut. Vet bara att jag ALDRIG aldrig vill gå tillbaka, och tur är väl det.
Vad jag gör är ingen sk bantningskur ska ni veta. Jag är i processen att byta livsstil och den planerar jag att hålla.. Vill inte vara onyttig, själva ordet äcklar mig. Och jaaa jag vet, jag är väl inte exemplarisk i att vara nyttigt, men det är iaf en stor förändring mot hur mina vanor såg ut förut mot hur de ser ut nu.
så länge jag är på en bättre sida så..

Vi har besök hemma just nu föresten, några som inte har sett mig på ett tag och jag fick frågan om jag gått ner i vikt och att det syns för jag har skarpare konturer i ansiktet. LYCKA efter den kommentaren. Ska kämpa riktigt hårt nu! Vill höra att jag är smal. Är ju inte där ännu, eller vill inte bara höra att jag är smal vill VARA det, men ni fattar...




Feb. 19, 2012

ok drack ju igår så det kan spela in, men min morgonvikt var 63,5. Förvånad, trodde den skulle vara 65 eller så. Det här är det första jag vägt mig på typ 1½ vecka nu iaf.. Kan ju hoppas på att en del utav vikten är fett som är borta..

Inlägget skrivet igårkväll, det är sådan jag blir efter en utekväll då jag kommer hem och är i min ensamhet. Deppig och ledsen.
Det kan dock bero på att jag blev kallad tjock igår, min kompis sa att det var sagt på skämt av personen i fråga som sa det, men jag tog det inte så. Haha det är så ironiskt att jag gått ner nästan 10 kg snart och ändå blir kallad för tjock, och att ingen (nåja, de som var med under gårdagen) märker något. Går ju ner i vikt för mig själv, men jag vill inte direkt att den enda som ska veta att jag gått ner är jag själv. Vad tjänar det till att ha gå ner en massa och fortfarande se lika tjock ut som man alltid gjort?

Måste måste måste väga 62 till nästa helg iaf. MÅSTE.
Håll tummarna för att jag fixar det??
Fall jag går ner till 62, kan jag komma med en före och efter bild, som det har blivit efterfrågat om.


vill bli lika fin.

Radion sjunger och jag sitter i min ensamhet

När slutar man känna att allt är så meningslöst? Det är alltid det jag känner inombords, att inget har någon mening.. Jag drack ikväll, blev bjuden. Skulle ju inte, men blev så trots allt. Jag är bara full av skitsnack. Allt är skit. Tårarna bara rinner, fan för allt.


tonight

1006 kcal är förtärda i nuläget. 294 to go för dagens mål alá 1300 kcal.
Får gärna bli mindre än så, men ska inte bli för optimistisk.
Fest ikväll, nykter... Var längesen man var det på fest, men ska nog gå, det finns ju folk som har kul ändå utan massa alkohol inblandat. Vet inte hur det blir för mig dooock.
Har lite av en sk fuldag idag, dvs jag känner mig jätteful och tjock (ingen känsla).
Ska iallafall jobba lite på utseendet nu, mot sminket nu alltså...

Tror vi hörs imorgon, fler inlägg ikväll är det nog tveksamt att det blir.


svek

skäms över det jag nu kommer säga med tanke på mitt inlägget igår.
Köpte ju en godispåse jag inte ens förtjäna, vad gjorde jag igårkväll då? Jo, nu ska ni få vet att jag tröck i mig den, det smakade inte ens gott, så efter ungefär halva påsen, går jag in på toaletten och ni vet vad.
Satt sedan och tänkte på hur dum jag är, varför jag ens börjar äta det från början? Tror jag överskattar mig själv och tror jag har någon form utav kontroll när jag egentligen har noll. Det gick en stund, och sedan vräkte jag i mig resten utav påsen = toaletten, omgång två.

Började nästan lipa då jag såg katharines kommentar, när hon sa att det inte blev över 2k kcal och att det är positivt. Och sen så gör jag vadå.. Men från och med nu ska jag verkligen försöka vara positiv. Idag blir bättre!
Ska vara hälsosam, det är ju det jag gillar som bäst i alla fall.. Det innebär, no more toalettbesök på det sättet. Och för att inte göra det ska jag inte vräka i mig sådant som ger mig lusten till att få ut det igen..

en sak till angående igår, det kändes redan som dagen var förstörd med tanke på min kvällsmat där och godiset låg bara där i påsen helt ostört, så jag tänkte att jag "lika gärna" kunde ha en äta vad jag vill kväll, fast det inte var planen och tanken från början, och det gjorde väl att jag gjorde mig av med det på de onaturliga viset. Ser ingen annan förklaring till varför, för det enda jag får fram om varför är egentligen att jag inte vet varför. Det bara blev så.

Nu tror jag att jag ska träna en sväng, så blir man väl på bättre humör igen.
Svarar på kommentar nog senare iallafall. Jag uppskattar de verkligen ska ni veta, fastän jag är dålig på att komma ihåg att besvara de..  ♥ till er!





Fredag

Här kommer ett mobilinlägg.. Ligger i soffan atm och halvsover ungefär, var en lång dag idag. Kom hem typ halv 9. Jobbade och mötte sedan upp en kompis som ville äta, jag rycktes med i det och vi hamnade på ett asiatiskt ställe.. Vad kan kyckling (400g)med grönsaker och ris ligga på i kcalmängd? 500? Sjukt mycket, var tvungen att kompensera.. Visste att jag inte skulle orka träna när jag kommit hem så promenerade vägen hem -199 kcal enligt runkeeper... Vad gör det dock när jag ändå är röd på shapeup liksom :( men orkar inte sätta mig på crosstrsinern just nu, gör bara inte det.

Mitt humör idag måste jag berätta om, har varit glad hela dagen idag verkligen, det händer så sällan. Förut var jag alltid glad, genuint.. Men nu är det mer att jag verkar som glad bland andra tror jag. Ingen vet hur jag är i min ensamhet, alla känslor inom mig som är hemska, allt som egentligen är. Det gör mig så ledsen, för jag var verkligen den glada tjejen jag var idag förut. Nu känner jag mig som en blek kopia. Oh vad jag saknar mitt gamla jag!

På vägen hem köpte jag mig en påse godis också, tänkte jag skulle unna mig imorgon. Men jag förtjänar inte att unna mig, jag är för tjock för att "unnas" och det går inte för sig, men ändå köper jag. Suck... Hamnar på 1524 kcal idag ser jag nu. Säkerligen mer eftersom jag kan ha räknat fel. Vet ju inte vad kycklingen innehöll. När ska jag sluta äta sådant vars kaloriinnehåll jag inte vet? Borde göra det till en regel, aldrig äta något innan jag vet kalorierna i det. Låter bra tycker jag nu, så bestämmer här och nu att jag ska köra på det hädanefter!

Trevlig fredagkväll på er nu folk! Orkar inte mobilblogga längre än så!


today

Kan säga att jag är rätt så nöjd med maten idag, kommer ligga på grönt hos shape up.. Sitter nu och äter ett gott kvällsmål, apelsin och vindruvor.. Verkligen supergott!

Tränade förut ikväll så att svettet bokstavligen droppade ner på golvet = bra träning enligt mig. haha.
Vet inte vad jag förbrände, men räknar med -200kcal för 40 min på crosstrainern. Vad tror ni? Vill inte överskatta kcalen där direkt, rätt förståeligt..

Hinner inte med att skriva längre än så här, eller orkar inte med det rättare. Uttjatat att höra, men jag är riktigt trött nu, har inte sovit ordentligt på några dagar och jobbat veckan lång och imorgon blir det ytterligare en jobbdag, men sedan är det ju helg!! Blir nog ingen dricka i helgen, fastän jag ska på fest.. Nyktert med andra ord.. men ska nog också gå bra!
Har ett mål inför helgen, och det är att bränna 500 kcal om dagen genom träning. Skulle kännas så bra.. Tips på träning som inte tar allt för lång tid och som man förbränner mycket av??


Min definition utav skönhet... Vill också vara långhårig, smal och snygg..


fn

Är så nere idag... Antar att det är pga mens. Orkar inte ha det såhär..
Känner ens sekunden för att gråta, andra skratta, känner ilska, irritation, frustration på en och samma gång. Lätt depression med antar jag för jag ser verkligen allt ännu mer svart på vitt än vad jag alltid annars gör.
Det konstiga är väl att man brukar ha allt detta innan mens? Att jag har PMS vet jag, men allt detta jag nämde nu händer under själva tiden mensen är.. oh, så intressant..

allt är så skit idag.
Har i alla fall hållt mig grön på shape up, alltid något. Var nyttig men inte perfekt som jag ville. Kunde inte stå emot mina cupcakes, jag + socker under mens är ungefär = omöjligt att undvika. Blev en halv, alá 250 kcal.
Om det var värt det? Det är det aldrig.

Ledsen för tråk inlägg.
ska lägga mig nu, upp och hoppa för ännu en arbetsdag.. oh joy..

ah nu kom timbuktu i högtalarna, "det som kändes jobbigt, känns dubbelt så svårt"- I feeel you på den vill jag lova.


alla hjärtansdag.....

Har varit och jobbat hela dagen och sen hängt med en kompis på kvällen, blir inte mycket tid över till bloggen då alltså..

Bakade igår ju, två maffiga cupcakes blev uppätna idag.. Vet inte kaloriinnehållet, men skyhögt är det vet jag säkert.
Utöver det blev det två mörka frallor alá 300 kcal till frukost, macka till lunch och äpple.. och en pralin sedan och på kvällen en clementin.

1600 kcal idag då (minst) tror jag att jag kan räkna med (1000 för muffinsen) 300 för frullen och 300 för resten.. Lyckat..
Cyklade till och från jobbet idag, ca 30 min sammanlagt. Men vad gör det.. Räknas knappt.

btw så blir jag lite paranoid ibland, har en kompis som är lite som jag till sättet i att hon tänker på kcal och vill ner i vikt osv, vet att hon varit inne på bloggar liknande min.. Tänk om hon någon dag hamnar på just denna, eller om hon redan gjort det.. haha. Tror hon nog skulle fatta vem som är bakom bloggandet då.. Det känns ju lite sådär faktiskt, för vill inte någon jag känner ska veta om det här, känns så utlämnande men när man är anonym som jag vill vara och är det för de flesta är det ändå okej.. Men vill bara säga att om det är så att hon läst eller läser detta till och med kan jag ju meddela att om du dömmer mig, får jag passa på att fråga om vad du ens gör inne på en sådan här blogg från början? Man ska inte kasta sten i glashus sägs det.. så om det kommer fram vem jag är.. så låt det.


min drömlängd på håret där..


Jobbar imorgon med, frågan är när jag ska träna? Före eller efter det. För träning måste bli av, har inte tränat ordentligt på 2 veckor. Så pinsamt dåligt för mig. Blir CT i alla fall för hinner inte med något pass på gymmet pga mina arbetstider och dåliga passtider på gymmet...

Måste vara übernyttig imorgon med, kompensera för det här idag. Äckliga jag. Brödmänniska..
Sugen på lchf, gick ner 4kg (mest vätska antagligen) på en vecka med det för några år sedan, men gick upp allt igen såklart när jag började med kolhydraterna på direkten sen. Vill hellre bli av med 4kg riktigt FETT. Jag är nog 4-5 kg ifrån att bli någorlunda smal. Fick mens idag med, innan jag fick den på var morgonvikten 64 kg. Vill så hemskt gärna att min "riktiga" vikt är under det, önskar att de sextiofyra kilogrammen innehåller ganska mycket vätska som kroppen samlat på sig och att jag väger vad som helst men UNDER 64. åh. När jag väger 62 kg kommer jag börja vara stolt över mig, för då har jag nått ett mål som är så himla overkligt för mig. 62 kg innebär att jag har gått ner 10 kg sammanlagt och att det inte är långt kvar till 58 kg då..
Nu jävlar ska kriget mot de sista kilogrammen börja på RIKTIGT.

hej

Kan inte alla kommentera med sina bloggadresser så jag får något att läsa?? Har några sparade i mina favoritlänkar, men långt ifrån alla..


Nu ska jag sätta igång med att baka...Något jag finner väldigt trevligt måste jag säga, ska försöka behärska mig också och inte äta.. Ska nämligen göra lite cupcakes inför imorgon, alla hjärtans dag som ingen säkert har missat. Tyvärr ska de inte gå till min käresta (har ingen) utan mest till mamma och den som nu vill ha.. Nämligen nästan alltid fullt hus hemma hos oss.. Sen är det alltid trevligt att sysselsätta sig med något.



Inte för att någon frågat om min musiksmak, men tänkte dela med mig lite utav det jag tycker är bra musik. Så här har ni mumford & sons! Little lion man som de också sjunger är bra, fall någon skulle råka gilla denna.


godmorgon

Har precis ätit frukost
Vägt mig, 64kg
Är svullen. Antar att kroppen samlar på sig vätska inför mensen..

Är fortfarande förkyld så blir inget gym, men blir däremot promenad.. Ser inte det som träning, mer vardagsmotion och det ska man göra liksom varesig man är förkyld eller inte.

Vad ointressant jag är känner jag, ingen bryr sig haha

Har även införskaffat mig ricinolja efter att fått höra massa bra om det (och så har jag googlat och kollat andras bilder och själv blivit jättetaggad på att köpa haha.) Långt hår är en utav mina drömmar, och har varit det sedan jag var liten. Mitt hår växer sjukt sakta, det är bekräftat utav frisören haha, så får hoppas på att det växer något.
Kan hålla er uppdaterade om hur det funkar för mig..


kollade ett program igår som hette "leva med size zero".
kanske någon mer som såg det, iaf så tänkte jag på den där killen som inte kunde tänka sig ha något annat än än tjej med 58cm i midja. Måste säga att jag störde mig sjukt mycket på honom, vem är han att komma med krav om hur andra ska se ut, speciellt med tanke på hur han själv såg ut. Tycker inte han såg tränad ut som han själv påstod, utan småfet.. Gah, blir arg på sådanna kommentarer... Ja okej man får väl ha sin drömtjej och så men att påstå att andra är oattraktiva som större är så jävla dumt för det stämmer inte. Jag tycker det finns massor utav personer där ute med kurvor som är FINA och det finns alltid de som passar bättre i att vara "större" så ett jävla midjemått tycker inte jag är avgörande för hur vida någon är snygg eller inte.. blir så frustrerad nästan, vad är det för samhälle man lever i.. :(




massa besökare från ingenstans??

seriöst, vart kommer ni från alla besökare?? nu får ni svara, börjar bli creepy hehe.. jag är väl inte länkad till något jag inte vet om?


vägen hit

Tänkte ta och skriva om varför jag blivit så tagen utav det här med att gå ner i vikt, dock lite kortfattat eftersom jag orkar inte skriva en lång text..

Har alltid varit större än andra, än mina vänner och familj. Jag har alltid fått kommentarer från alla möjliga håll om mitt utseende, eller jag fick det under min uppväxt mestadels. Jag tog alltid väldigt illa upp vad än någon sa till mig, eller är väl ganska självklart att jag gjorde det då det var ovänliga ord.

Hela skoltiden, fram till gymnasiet där ingen var taskig (om inte bakom min rygg dock, vet man ju aldrig) fick jag höra sådant som att jag är ful och tjock och jag blev ofta verbalt mobbad.  Detta (antar jag) gjorde mig till en person utan varken självkänsla eller självförtroende då jag aldrig ansåg mig vara bra nog. När jag minns tillbaka får jag bara negativa bilder i huvudet, mig gråtandes. Inga killar gillade mig (duuh egentligen då det var de som kallade mig för ful och tjock) och det var väl antagligen det fick mig att tro att ingen någonsin skulle gilla mig.

Eftersom jag blev kallad för ful och tjock i sammanhang fick det mig att tänka att om jag gick ner i vikt skulle jag inte vara lika ful.. Obs att jag tänkte så när i början utav högstadiet, senare i ungefär 8-9an insåg jag verkligen min fulhet, och att det inte bara var kroppen som var det. Innan hade jag främst trott att storleken på min kropp, var faktumet som gjorde mig till ful. Jag började allt mer fokusera på mitt ansikte och konstaterade min fulhet, innan det brydde jag mig liksom inte så mycket om mitt ansikte, tänkte inte på det särskilt mycket så att säga..

Hur som helst har det gått flera år sedan dess och jag tycker fortfarande jag är ful, fast det ligger på en annan slags nivå nu.
Tycker inte jag ser bra ut men jag kan iaf spegla mig (för något år sedan undvek jag allt som har med speglar att göra, då jag började gråta och blev helt nere utav synen på mig) och åka kollektivt, haha (hade ångest inför det då jag tyckte alla stirrade och dömde mig) Det är lite komiskt faktiskt att jag nu spelgar mig hela tiden, fast kroppen mestadels, det för att jag är i processen att gå ner i vikt tror jag.. Speglandet lär minska sedan när jag gått ner och är okej med hur kroppen ser ut.

Men med detta inlägg ville jag säga att "gå ner i vikt tänkandet" i princip har funnits hos mig sedan jag var 10år, tidigare egentligen vill jag påstå men är osäker på när så vi kan säga att det var från det att jag var tio år..
Men det är den senaste tiden jag verkligen satsat ALLT och kanske velat det helhjärtat till 100% än mot förut.
Jag har nog alltid haft viljan till 10000% egentligen, men kraften att försöka har nog varit på 50.. Men nu är det hundraprocentigt hur som helst.





btw lite oroväckande många läsare idag ser jag.. hur hittar folk ens hit :s
vill bara tillägga som många gånger innan, jag vill inte att någon ska må dåligt utav min blogg... vill inte "peppa" andra till att gå ner, vill bara skriva om min hela process..

nu hör jag att mamma kommit hem så ska ta mig ett glas colaa light nu. vi hörs!!




söndag

Kommit på hemligheten till varför statistiken inte fungera, det var att man inte hade denna kod :<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

efter body någonting. Googla på det om ni vill veta :)


Ju mer tiden går desto mer inser jag att jag inte hör hemma här där jag är nu.
Det är inte menat för mig att vara kvar här, jag vet det bara. Vad framtiden borde innehålla är något jag inte kommer finna här, så jag ska bort. Ett år från och med nu ska jag ha en annan vardag. Ville bara se det skrivet svart på vitt här, för jag är så otroligt missnöjd med allt runt om mig just nu, måste blicka framåt.

Igår blev en katastrof i matväg trots allt, såklart.. Trodde jag skulle (kunde) vara bättre än så, men jag faller verkligen för grupptryck och det förnekar inte jag. Vi drack, hur mycket jag än avskyr kalorierna i alkohol så spelar det ingen roll när verkan utav alkohol infinner sig.. Men det var ingen bra fylla, det brukar de aldrig längre vara och alla är verkligen pinsamma när de är påverkade, suck. Vissa utav mina vänner vet nog aldrig var gränsen går och när de borde sluta, de gör bort både sig själva och mig tyvärr. Pratar om det som är privat, som jag trodde vi skulle hålla mellan varann, ja de kanske menar väl och vill luska men det kommer ut fel..
näe, pallar inte skriva mycket mer än så nu. Ska äta 1250 kcal om dagen från och med idag i två veckor framåt nu, verkligen inte mer än så. Ska se till så att det blir så, och givetvis, träna.. Redan imorgon fall förkyldningen släppt. MÅSTE bli smal nu. Vägrar ge upp det här, hur mycket jag än misslycka(t)s på vägen. Jag Ska bli smal. Tillslut.








lördag

Är på knepigt humör, tror det är PMS för min mens kommer rätt så ofta, och jag har den där konstiga känslan i magen ni vet, precis innan man just ska få..
Men ajaa..

Idag kommer jag inte kunna skriva så värst mycket, snart kommer en kompis och då ska vi förbereda inför ikväll lite.. Räknade kcal i tacos förut, och jävlar vad jag underskattat det hela. Det är ju sjukt mycket mer än jag trodde.. Men jag fixar det, blir mycket mindre köttfärs (det som innehåller mest kcal) och mindre bröd, dock är brödet inte så farligt ,126 kcal i ett. Så det ska nog gå, och sen lassar man på mycket grönt. PERFEKT.

näe ni, måste logga härifrån innan kompisen kommer.
Vi hörs imorgon.



Lana Del Rey

fail

Tror ni jag kunde hålla mig från laktrisarna eller?
jag är så himla misslyckad, jag vet så väl om det
hur som helst kunde jag inte stå ut med min ballongmage som var den dubbla storleken utav vad den var, så ner i toaletten hamnade en del utav de jag åt.
Spelar ingen roll att jag är medveten om att kalorierna redan tagits upp. Det var själva grejen att de låg i magen som äcklade mig oerhört.
Hela jag är ett äckel

Blir väl en jävla ballong tillslut, tills imorgon med.
ska inte äta resten utav latrisarna i alla fall. De ska slängas. Har kanske 20-30 g kvar utav 100g påsen.
Mm äckel som sagt.

Det är så dumt av mig att jag äter så som jag gör, men kan inte hjälpa det.
Kollade biggest loser idag där de nämnde att man kan bli av med sina goda vanor och falla tillbaka i de gamla på en vecka bara utav snedsteg.
Jag är på god väg verkar det som.

Jag får inte ge upp nu, hatar tanken på det. vill inte vara tjock. Jag orkar inte.
Med snedsteg menar jag att äta onyttigt , som jag gjorde förut innan jag började gå ner i vikt.
Det med att kräkas händer inte alls ofta, så ingen får fel idé.


äter hon godis eller.


kommer inte riktigt på någon rubrik

Något är fel med min statistik... VAD irriterande, är det så för någon mer? Hur fixar man till det? Står f.ö att en person kollat bloggen bara, och vet att det inte är så.. Skulle vara jättemånga sidvisningar i så fall, eftersom jag kollat bloggen flertal gånger också.. hehe.

Jag är dunderförkyld nu, värsta förkyldningsdagen hittils. Så passande att när jag känner mig som fetast så går det inte ens att träna. Skrattretande ironiskt.

Hängde med och handlade mat i alla fall.. Tycker faktiskt det är lite utav ett nöje, roligare än att shoppa kläder tycker jag, det eftersom jag verkligen ogillar att prova kläder. ALLT sitter så himla fult på mig, det är så tragiskt, går för det mesta i mjukbyxor och koftor, i alla fall när jag inte ska göra något särskilt, typ krogen eller gå på stan. haha.. Verkligen det fulaste jag kan ha på mig men vad ska jag göra, kan inte ha jeans.. Var nog 5 år sedan jag hade det sist, om inte ännu längre sen.. Längar till den dagen jag kan ha ett enkelt vitt linne och jeans utan att se tjock ut. Tror jag kommer ha tårar i ögonen då haha, för det är verkligen en dröm som besannas då. Herregud hur detta måste låta, jag inser det själv.. Men säger bara fall ni såg ut som mig hade ni tänkt exakt likadant som jag!

haha, kom in på ett helt annat spår, det som jag tänkte säga var att jag köpte viktväktargodis idag. En laktritspåse som jag tänkte äta utav imorgonkväll då jag ska ha kompisar över.. 7 st bitar blir 38 kcal, så farligt många kcal kommer inte förtäras i sånna fall..
Tacos står även på "matschemat" imorgon, men jag klarar av det finemag, så det vet jag inte blir några problem.. Jag öser inte på massa onödigt och så, och då blir det inte för många kalorier, fullkorns tortilla är dessutom inköpt, fall det nu gör någon skillnad ens.

Räknade lite förut och kom på att i genomsnitt så har jag gått ner 0,5 kg i veckan från det att jag började gå ner i vikt.. Dvs för 15 veckor sedan. Synd att det inte gått snabbare, fatta att ha gått ner 15 kg, nu har jag bara gått ner 7 på denna tid. Skulle varit mer men det beror på att jag hamnade på en platå där på 66 kg i typ 3 veckor och sedan att jag gick upp i vikt nu under förra veckan.. Om det ändå inte hade blivit så..
En sak som är riktigt konstig är att jag verkar ha minskat i omkrets på lår och armar.. Såg att min arm är under 26 cm nu i omkrets, vill nästan påstå att den är 25cm runtom. Men är rädd att måttbandet visar fel, hur det nu skall kunna göra det, och låret (kollade bara ena.. eh) är 56cm runtom det tjockaste. Det är lite orimligt då jag gått upp... Fast kanske inte, min mage är en jävla ballong där allt fett sätter sig.. Min allra högsta önskan är att få en platt jävla mage, och banne mig det ska jag fan också få. Någon gång ska det förfärliga fettet fan få ha gett sig...



fin RYGG.



min dag

arg jag blir, min design är ful hur jag än gör! går inte byta stilmall eller något..

ska göra något åt saken, men sen fan.  orkar inte nu.

Dagen har gått sådär tror jag, eftersom jag inte har en aning om vad min middag innehåller för kalorimängd.
Tillagade kidneybönor, någon som vet? 2 dl utav det och har ingen aning om hur mycket jag smällt i mig..
Vad som är bra med dagen är att jag fikade med en kompis, och mitt fika blev te.
Vem säger att man måste ta kladdkaka bara för att man ska fika? sen vill jag tillägga något som jag tänkt på och det är att när folk säger att de blir itvingade mat av andra, för jag menar.. Är det verkligen så att någon TVINGAR en till att äta, någon som står där med en sked och tvångsmatar en fast man inte vill? jag anser att det alltid är ens egna ansvar och eget val till att äta det man gör...

hur som helst ska jag räkna med att min dag slutar på 1300 kcal, mycket känns som det men läst om att det intaget är "lämpligt" fall man ska gå ner i vikt.. vet inte, ska reducera mitt intag med tiden..

update:
så pinsamt att jag skriver så osammanhängande, ber om ursäkt.. Detta ska förbättras!
Vill tillägga att jag räknade med fler kcal än jag ätit till middag(för visste ej vad bönorna innehöll, så chansade) och så slutade allt på 1300 kcal. Men nu vet jag också att det stämmer tack vare kommentaren kathrine lämnade. Så tack för den! :)

ingen inbillning

Känns som att alla har stirrat på mig idag och pratat om mig när jag gått förbi. Kände blickarna i nacken, såg minerna reflekteras i bussdörrarna i väntan på att kommentera mig då jag gått av.. De pratar om mig.

återupplever plötsligt hur jag kände för några år sedan, när jag hade ångest inför att åka buss eller gå bland folk på stan för alla stirrade. Nu är det så igen.

..

Väntar på min tur hos frisören. Inser att det inte blir kul att sitta och stirra på sig själv i typ en h. Ångest


visste det

jag är tjock

Nästan 65 kg igen.

Tror det är 64,8 ..


=

olycklig

(senast jag skrev i denna kategori vägde jag också 65 såg jag, men vet att jag hade gått ner till runt 63, 5 igen någon dag efter.. men nu är det alltså + igen)

kommentar

"har du gått ner, det syns"


8 feb

Det fulaste jag vet är när man ser ovårdad ut, och det är så exakt jag känner mig..
Mitt hår är en risbuske.. Himla slitet med kluvna hårtoppar, dock ska det göras något åt saken, bokade just tid hos frisören imorgon. Kommer fan aldrig få det långa håret jag vill ha till sommaren.... Ska fråga om tips imorgon för att få det mindre slitet och så.. Hoppas på bättre tips än "inpackningar" bara...
Ogillar också hur mina naglar ser ut, de skivar sig HELA tiden, så de blir aldrig långa..
Jag ser så himla okvinnlig ut :(
och såklart gör allt fett det ännu värre.

Är uppe på hela 580 kcal nu hittils.. Måste klara av min intagsgräns på 1300 kcal idag, jag bara måste.
Fan visst låter det jävligt mycket? Men tror det är bättre att jag äter mera en period istället för att bara gå ner till rätt lite, för det ökar bara risken för mig att hetsäta, vilket jag vill undvika..

Vill också tillägga att jag har världens tråkigaste dag idag, jag gör absolut ingenting.. Kan inte träna eller något, då jag vaknade upp halvförkyld så det är ju bra att ta det lugnt nu, annars blir jag väl 100% sjuk snart..

btw, så har jag bestämt mig nu att jag ska väga mig imorgon. Kan inte vänta en vecka.


yepp

Hemma som sagt nu från resan jag var på och är asfet..
Magen är så jäävla stor just nu, förstoppad var jag visserligen under tiden jag varit borta, men ändå.
Känns som det inte kommer göra någon större skillnad även då det försvinner ut ifrån kroppen...
Kommer inte väga mig nu på en vecka förmodligen, eller några dagar åtminstone helt enkelt för att jag inte vågar göra det.. Ångesten lär bli för stor och känslorna kommer välla över..
Ja och så blev det bara onyttigt under tiden jag varit borta, fanns inga andra alternativ som var smidiga. Så jag får skylla mig själv som inte ansträngde mig bara för att det var jobbigt.
Jag har gjort mig förtjänt utav att vara fet, jag valde det jag åt och konsekvenserna utav det är faktum.
Träna hårdare äta nyttigare från och med......... NU.

Lika bra att inte se tillbaka utan bara se framåt...




home

Hej är hemma igen.
dealar med bloggen och mina tankar senare eventuellt ikväll eller imorgon. är TRÖTT.

hörs snart


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus